Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenter til FIRE - Fiscal Relations Research Group ved Det Juridiske Fakultet

FIRE – Fiscal Relations Research Group søger to dygtige og engagerede projektstudenter til at hjælpe med innovationsprojektet UCPH Fiscal Relations Law Journal (www.jura.ku.dk/firejournal), innovationsprojektet om etableringen af et nyt væksthus for bæredygtig skat og Verdensmålene, samt til at understøtte forskningsgruppens daglige arbejde med forskning inden for skatte- og afgiftsret (www.jura.ku.dk/fire) .

FIRE er en forskningsgruppe under WELMA – Center for Retlige Studier i Velfærd og Marked (www.jura.ku.dk/welma). Vi har således et fagligt og socialt tæt samarbejde med WELMA, ligesom vi også fysisk er placeret sammen. Vi forsker bredt inden for national og international skatte- og afgiftsret, herunder momsret, fondsbeskatning, skatteproces, selskabsbeskatning mv. Arbejdet i FIRE foregår i et nationalt og internationalt miljø med forskere fra Norden og Europa, og med tæt tilknytning til det danske erhvervsliv.Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne, der vedrører innovationsprojektet om e-tidsskriftet ”UCPH Fiscal Relations Law Journal”, vil bl.a. omfatte korrekturlæsning og bistand ved artikelskrivning. Hertil kommer praktisk bistand ved redaktionsmøder og arrangementer/konferencer.

Arbejdsopgaverne, der vedrører innovationsprojektet om etableringen af et nyt væksthus for bæredygtig skat og Verdensmålene, vil bl.a. omfatte praktisk bistand til udviklingen og planlægningen af væksthuset, markedsføring og reklame, administration og praktik i forhold til projekterne i væksthuset, kontakt og koordinering med eksterne samarbejdsparter m.v.

Der vil desuden forekomme administrative og praktiske opgaver, der vedrører FIRE’s daglige forskningsarbejde. Det kan f.eks. være bistand til kilde- og informationssøgning, hjemmesider og nyhedsbrev, seminarer og konferencer samt kontakt til samarbejdspartnere.Vi forestiller os at du

  • har et godt fagligt niveau
  • har gode kommunikationsevner
  • er fleksibel og har lyst til at arbejde i et travlt og dynamisk forskningsmiljø
  • er positiv, motiveret og ansvarsfuld i opgaveløsningen
  • har gode engelskkundskaber
  • har interesse for skatte- og afgiftsret

Løn og ansættelsesvilkår
Det er en betingelse, at du er indskrevet ved en videregående uddannelse og aktiv studerende.
Stillingen er tidsbegrænset til et 1 år med en gennemsnitlig arbejdstid på 10 timer om ugen.
Vi tager naturligvis hensyn til perioder, hvor du læser og går til eksamen, når vi tilrettelægger arbejdet.
Tiltrædelse snarest muligt og i henhold til aftale.
Lønnen er fastsat i overensstemmelse med reglerne om aflønning af studerende i organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Minimumstimeløn pr. 1. april 2020: 126,28 kr.

Ansøgningen
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet, elektronisk ansøgning med CV og eksamensudskrift via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningsfristen er 1. juli 2020.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler hurtigt efter ansøgningsfristens udløb over skype.
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, religiøs eller etnisk baggrund.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Gruppekoordinator for FIRE, lektor Karina Kim Egholm Elgaard: karina.egholm.elgaard@jur.ku.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.