Studenter til juridiske opgaver og til understøttelse af arbejdet i forbindelse med EU's landbrugsreform

Vil du anvende dine kompetencer i feltet mellem jura, EU og landbrug? Vil du prøve kræfter med en stærkt fagligt funderet styrelse med politisk fokus? Så leder vi nu efter studenter, der har lyst til at hjælpe vores meget velfungerende teams.

Juridisk studentermedhjælp
Som juridisk studentermedhjælp får du mulighed for at komme tæt på processerne med at omsætte EU’s regler om landbrugets regulering. Du kommer dermed til at påvirke 40.000 landmænds hverdag, og vi prøver hele tiden at gøre vores regler bedre.

Vi søger en jurastuderende med forståelse for og indsigt i både forvaltnings- og EU-retten. Blandt opgaverne vil være:

 • Juridisk informationssøgning
 • Indsamling og bearbejdning af data
 • Opfølgning på implementering af forordninger
 • Bidrage til sagsbehandling af klagesager
 • Besvarelse af ad hoc juridiske opgaver
 • Forestå forefaldende praktisk arbejde
Studentermedhjælp til EU-teamet
Som studentermedhjælper i Team EU og CAP2020 vil du komme helt tæt på EU-forhandlingerne og forberedelsen af implementeringen af EU's nye landbrugspolitik (CAP2020). Du vil få mulighed for, at komme helt ind i maskinrummet, når rammerne skabes for dansk og europæisk landbrug i årene fremover.

Vi søger en fagligt stærk studerende (statskundskab, jura el. lign.) med forståelse og interesse for EU-arbejdet. Vi ser gerne, at du har godt kendskab til EU's beslutningsprocesser og EU-retten. Du vil primært skulle bidrage til vores team med:
 • Informationssøgning og vidensindsamling om EU’s landbrugspolitik
 • Bidrage til analysearbejde
 • Hjælpe os med at opdatere oversigter mm. til brug for forhandlingerne i Bruxelles
 • Bistå ved forberedelse af og opfølgning på møder
 • Opdatering af hjemmeside og intranet
 • Forefaldende praktisk arbejde
For begge stillinger
Vi forventer, at du er detaljeorienteret, analytisk og struktureret. Vi arbejder på tværs i teams, og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og servicemindet. Kendskab og forståelse for EU-processer er en fordel. Vi har en travl hverdag, hvorfor det er vigtigt, at du er selvstændig og selvkørende. Opgaverne bliver varierede, og vi forventer, at du selv kan tage initiativ og byde ind.

Enheden, der mestrer balancen mellem jura og kundefokus
Landbrugsstøtten er en vigtig parameter i styrelsens arbejde med at støtte udviklingen i et af Danmarks største eksporterhverv og øge kundetilfredsheden, og det er vi stolte af. Vi arbejder med den direkte arealstøtte, der udgør ca. 6 mia. kr. om året og udbetales til cirka 40.000 landmænd – og som har stor politisk bevågenhed. Derfor er vi fagligt ambitiøse og stræber efter, at det er nemt og enkelt for vores kunder at få udbetalt støtten til tiden.

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer. Vi tager naturligvis hensyn til dine eksamener og læsning.

Du bliver ansat efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation (OAO) – Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Dit arbejdssted bliver Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Tiltrædelse snarest mulig.

Nærmere oplysninger
Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på http://www.lbst.dk. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen som studentermedhjælper til EU-teamet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Anne-Mette Lund på tlf. 41 89 17 36. Ønsker du at høre mere om stillingen som juridisk studentermedhjælp, er du velkommen til at kontakte Teamleder Jesper Loldrup tlf. 31 99 69 32.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning med CV, eksamensbevis med karakterudskrifter og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem på http://www.lbst.dk/job (tryk på ”Søg stillingen”) senest 6. maj 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kontormedhjælper- administration til rengørings virksomhed

PERFEKTSERVISE

København
Perfect Service seeks skilled and service-minded office assistant for hiring per. March. 23rd 2018 or as soon as possible by appointment. We can offer you a versatile and attractive workplace where you will become an active player in a dynamic team ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Studerende søges til forskningsprojekt

Institut for Statskundskab

København
Vil du være med i samfundsvidenskabelig forskning, der ser på dagligdagen på offentlige arbejdspladser i Danmark? Så er du måske vores nye studerende på forskningsprojektet APV: Refleksivitet og rutine. Projektet omhandler brugen af arbejdspladsvurd...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Studerende til opgaver i tilknytning til forskningsprojekter på Antropologi og Sociologi

Institut for Antropologi

København
Vi søger et antal studerende til opgaver i tilknytning til de forskellige forskningsprojekter på Institut for Antropologi og Sociologisk Institut. Du bliver ikke tilknyttet til et bestemt projekt, og opgavernes omfang kan variere en del. Arbejdsopga...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Studerende søges

Fællesudgifter

København
HVEM ER VI? Pædagogisk Center Samfundsvidenskab er en fakultetsenhed på Center for Sundhed og Samfund, Københavns Universitet. I PCS arbejder vi dels med at inspirere og undervise fakultetets undervisere i pædagogik og dels med at støtte de studeren...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Medarbejder til administrationsafdeling - 30 timers stilling

Customer Care

København
Medarbejder til administrationsafdeling København - 30 timers stilling Vil du gerne være en del af en dansk succeshistorie i international skala? Har du et højt drive og trives du i et ungt miljø hvor præstationer belønnes? Hvis ja, så har vi det he...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018