Studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger studenter til kontoret for Konjunktur 
 
Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i kontoret for Konjunktur. 
 
Kontoret spiller en central rolle i rådgivningen og planlægningen af regeringens økonomiske politik, blandt andet med de tre årlige prognoser for dansk økonomi i Økonomisk Redegørelse. Vi analyserer aktuelle økonomiske problemstillinger, fx udviklingen på boligmarkedet, kapacitetspresset på arbejdsmarkedet, virksomhedernes konkurrenceevne og investeringer, og rådgiver ministeren om politiktiltag på det økonomiske område. 
 
Om stillingen 
Som student i Konjunktur bliver du involveret i arbejdet med den løbende konjunkturovervågning, i udarbejdelsen af Økonomisk Redegørelse og større økonomiske analyser. Du kommer til at arbejde i tæt samarbejde med de andre studenter og økonomerne i kontoret. Med i bagagen får du et bredt indblik i praktisk anvendelse af økonomisk teori, erfaring med analyser ved brug af registerdata, fx Lovmodellen, og indsigt i dansk økonomi.  
 
Om dig 
Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse (fx stud.polit./oecon.) og har bestået anden årsprøve eller tæt derpå, men kan også være studerende på kandidatdelen. Du er ansvarsbevist og evner at strukturere, prioritere og skabe overblik i dit arbejde. Det brede arbejdsfelt giver en alsidig hverdag og mange udfordrende opgaver. Det er spændende, men også krævende. Derfor lægger vi vægt på, at du har: 

  • en stærk faglig profil 
  • analytisk sans og gode formuleringsevner 
  • evne til at samarbejde, men også til at arbejde selvstændigt 
  • ønske om at udvikle dig fagligt og personligt 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Ansættelsen sker som studentermedhjælper i henhold til overenskomsten mellem HK-stat og Finansministeriet.  
Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge, idet du selv aftaler din arbejdstid med din nærmeste chef. 
 
Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, mens vi samtidig forventer, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning.  
 
Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Økonomi- og Indenrigsministeriets departement, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.  
 
Stillingerne ønskes besat snarest muligt.  
 
Vil du vide mere 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Morten Birch Biede på tlf. 72 28 24 68.  
 
Sådan søger du 
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside (http://www.oim.dk). Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest mandag den 26. februar 2018 kl. 12:00. 
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælp søges til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

København
Vil du være med til at sikre registrering af metadata på nyere danske film? Så er den ledige stilling i afdelingen Arkiver & Digitalisering måske noget for dig. Vi er en dynamisk afdeling med ca. 20 ansatte, der blandt andet har stort fokus på digit...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Studentermedhjælper til Kollektiv Trafikkontoret i Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

København
Er du talstærk, en dygtig skriftlig formidler og vil du arbejde med de forskelligartede opgaver, der findes i et departement? Så kan vi tilbyde et studierelevant job i et spændende og stærkt fagligt miljø. Ny taxilov, anlæg af letbaner, harmoniserin...