Studenterjob for studerende med interessere for EU, europæisk forskningspolitik og europæisk landbrugs- og miljøpolitik (962478)

Der søges en studentermedhjælp pr. 1. marts 2018 til at indgå i arbejdet, der gennemføres ved DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Centerenheden ved Aarhus Universitet herunder i EU-projektet CASA og andre af centerets internationale aktiviteter. 
 
CASA's formål er at understøtte EU's Stående Komité for Landbrugsforskning - SCAR (Standing Committee on Agricultural Research) og SCAR’s arbejdsgrupper (Strategic Working Groups (SWGs), Collaborative Working Groups (SWGs), Foresight Group). SCAR består af medlemmer fra ministerier i EU (SCAR: https://ec.europa.eu/research/scar/index.cfm?pg=home). 
 
Arbejdsopgaver 
Arbejdet i forbindelse med CASA-projektet vil primært, men ikke alene være knyttet til to opgaver (tasks) i projektet:  
Task 2.4 Support to coordination and linkages between SWGs & CWGs and with DGs  
Task 2.5 Support to the implementation of the 4th Foresight and its recommendations  
 
I Task 2.4 indgår støtte til og koordinering mellem SCAR’s arbejdsgrupper og ”Directorate-Generals” og andre internationale organisationer som FAO og OECD.  
 
Task 2.5 er rettet mod kortlægning af status for implementering af SCAR’s Foresights (https://ec.europa.eu/research/scar/index.cfm?pg=foresight4th)) herunder i EU’s medlemsstater og ”Directorate-Generals” og behov for støtte til yderligere implementering  
 
I forbindelse med CASA-projektet vil du f.eks. blive inddraget i det fortsatte arbejde med spørgeskemaer. Der vil også være behov for praktisk hjælp f.eks. i forbindelse med udarbejdelse af andre skemaer og PowerPoint præsentationer. Arbejdet vil give et godt indblik i koordinering af nationale forskningsstrategier i EU.  
 
Kvalifikationer 
Vi søger en engageret og selvstændig statskundskabsstuderende med gode samarbejdsevner, der har lyst til at arbejde med EU-relaterede spørgsmål i tilknytning til internationale miljøer. Du skal kunne tale og skrive engelsk. Du skal have god erfaring med Microsoft Office specielt Word og PowerPoint samt kunne inddrage anvendelsen af andre relevante computerprogrammer i arbejdet. Arbejdet vil foregå i samarbejde med DCA’s internationale koordinator og med sparring med medarbejdere ved Institut for Statskundskab. 
 
Yderligere oplysninger 
DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug er rammen for samarbejdet mellem forskningsmiljøerne på jordbrugs- og fødevareområdet på Aarhus Universitet. Centret understøttes af en mindre Centerenhed, der bl.a. koordinerer universitetets aftale med Miljø- og Fødevareministeriet om levering af forskningsbaseret myndighedsbetjening på fødevare- og jordbrugsområdet. Centerenheden understøtter endvidere løsningen af globale udfordringer på fødevare- og jordbrugsområdet i samarbejde med nationale og internationale partnere.  
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er tidsbegrænset til 18 måneder. Arbejdstiden er 8 timer per uge. 
 
Arbejdssted og ansættelsesområde 
Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved international koordinator Vivi Hunnicke Nielsen mail: vivih.nielsen@dca.au.dk eller telefon: 22191351.  
 
Du kan læse mere om Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug på: http://dca.au.dk/
 
Formalia 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. 
 
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 
 
Ansøgningsfrist 
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 26/2/2018 
 
Søg online her http://www.au.dk/om/stillinger/teknisk-administrative-stillinger/stillinger/Vacancy/show/962478/6588/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:24. februar 2018

Faglig Koordinator

Vesthimmerlands Kommune

Faglig koordinator til Sygedagpengeafdelingen i Jobcenter VesthimmerlandHar du lyst til at være med til at sætte den faglige kurs i en sygedagpengeafdeling, hvor der er fokus på både proces og resultater, og hvor der ikke er langt fra den gode idé t...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Dynamisk og dedikeret ressource- og materialekoordinator søges til Ib G. Jensen A/S i Lemvig

JKS A/S

Du vil indgå i et stærkt og dynamisk team bestående af 60 kollegaer, hvoraf 45 kollegaer er udekørende til projekter i hele Danmark. Der forventes ikke rejseaktivitet i stillingen. Om jobbet Som ressource- og materialekoordinator vil du som nøgleper...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Ejendomsservice, Randers Kommune søger sikringskoordinator

Randers Kommune

Randers
Til Ejendomsservice i Randers Kommune søges en sikringskoordinator med tiltrædelse snarest muligt Har du mod på at arbejde i et spændende og udfordrende job med koordinering af sikrings tiltag på alle Randers kommunes bygninger? Har du lyst til at a...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Studiekoordinator - VIA Socialrådgiveruddannelsen Aarhus

VIA Socialrådgiveruddannelsen Aarhus

Aarhus
Studiekoordinator søges til VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus. Studiekoordinatoren skal som stabsfunktion til uddannelseslederen medvirke til kvalitetssikring, udvikling og målopfyldelse i relation til uddannelsens opgaver og mål i samarbejde m...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Projektkoordinator til udviklingsarbejde indenfor hybrid intelligens og undervisning med citizen science i CODER: Center for Community Driven Research, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet (962487)

Science and Technology

Aarhus
Institut for Fysik og Astronomi søger en erfaren og selvstændig koordinator det interdisciplinære Center for Community Driven Research (CODER). CODER Centret samler forskere fra fysik, datalogi, samfundsvidenskab (psykologi, økonomi, virksomhedslede...