Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterjob som naturparkguide i Friluftshuset på Naturcenter Amager

Skal du være naturparkguide i Friluftshuset på Naturcenter Amager?

Vi søger to nye medarbejder til at varetage jobbet som naturparkguide i Friluftshuset. Du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at omsætte din faglighed til konkrete aktiviteter i naturen sammen med borgerne.

Friluftshuset ligger på Naturcenter Amager lige i hjertet af Naturpark Amager. Målet med Friluftshusets tilbud er at understøtte brugernes ”grønne oplevelser” dvs. direkte oplevelser med natur og friluftsliv i naturparken. Naturpark Amager er et ”hotspot” af biodiversitet med sjældne planter og et rigt fugleliv, der er også masser af mulighed for friluftsliv. I Friluftshusets butik sælger eller udlejer vi friluftsgrej, cykler m.m.
Læs om stedet på www.naturcenteramager.dk eller https://www.facebook.com/naturcenteramager/.

Krav til dig

  • Du er selvstændig og god til at planlægge og gennemføre aktiviteter med grupper af mennesker
  • Du skal til tider være opsøgende og motivere gæster og forbipasserende til at deltage i dagens aktiviteter
  • Du har en god ordenssans og er ikke bange for at svinge en kost og vride en klud
  • Du kan håndtere travlhed og stressfulde situationer, når der er mange mennesker på Naturcenteret
  • Du arbejder for det meste i weekender og ferieperioder. Den gennemsnittelige arbejdstid udgør ca. 8 timer ugentlig
  • Du er studerende. Det er en fordel, hvis din uddannelse giver dig kompetence inden for naturfag, idræt og/eller kommunikation med fokus på natur-/kulturformidling og kontakt med mennesker. Din resterende studietid skal helst være mere end to år

Dine arbejdsopgaver
  • At betjene kunder i vores butik i Friluftshuset, hvor man bl.a. kan leje friluftsudstyr
  • At give information og vejledning til besøgende om natur bredt og friluftslives muligheder i Naturpark Amager
  • At planlægge og gennemføre små naturformidlingsaktiviteter over for et bredt publikum
  • At markedsføre og kommunikere på diverse kommunikationsplatforme

Om Friluftshuset
Friluftshuset, Naturcenter Amager er etableret d. 1.1.2017 i et samarbejde mellem Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Naturstyrelsen.
Friluftshuset har adresse på Granatvej 5 og 7, 2770 Kastrup med tilhørende halvtag og depoter, herunder et såkaldt Friluftsdepot (Granatvej 15), med funktioner til døgnbetjent udlån af udstyr.

Formålet med driften af Friluftshuset er at understøtte friluftsliv og naturoplevelser i Naturpark Amager for alle målgrupper. Naturcenter Amager ligger, som den sydligste af hovedindgangen til naturparken, og Friluftshuset spiller derfor en central rolle i naturparkens borgerkontakt. I Naturparkplan 2015-2020 er Naturcenteret udset til at skulle fokusere særligt på friluftsliv og naturoplevelser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6, 2930 Klampenborg.

Yderligere oplysninger
Kontakt Naturvejleder Jes Aagaard tlf. 2373 0261.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning og CV senest mandag den 2. marts 2020.
Samtaler forventes gennemført i uge 11 eller 12.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Naturstyrelsen forvalter Miljø- og Fødevareministeriets cirka 200.000 hektar skove og naturarealer, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturarealer. Naturstyrelsen gennemfører praktiske opgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og konkrete friluftslivs- og naturprojekter - ofte i samarbejde med andre myndigheder, organisationer og frivillige. Kystdirektoratet er en del af Naturstyrelsen og varetager drifts- og myndighedsopgaver inden for kystbeskyttelse, maritim infrastruktur, klitfredning, strandbeskyttelse og varetagelse af statens højhedsret over søterritoriet. Vi befinder os på 16 enheder fordelt i hele landet - vi sikrer solid forankring med fokus på lokale ønsker og behov.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.