Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder

Kvalitetsorienteret datastærk studentermedarbejder søges til projektansættelse

Tårnby Kommune søger en energisk studentermedarbejder til en tidsbegrænset periode på 3 måneder, til oprettelse af data og anden opsætning, i forbindelse med implementeringen af et nyt indkøbssystem.

Opgaven består hovedsageligt af manuel indtastning/opsætning af nøgleoplysninger i form af brugerdata, kontraktinformationer og opsætning af forside i et såkaldt e-handelssystem til bestilling af varer.

Der vil være uddannelse i systemet fra d. 1. december 2020, med samtidig udrulning af systemet for kursusdeltagerne, samme dag som de har deltaget i undervisningen. I den forbindelse vil det være studentermedarbejderens opgave at sørge for kursusdeltagernes tilslutning til systemet.

Projektansættelsen er i Kommunalbestyrelsens Sekretariat, med fysisk placering på Indkøbsenhedens kontor på Tårnby Rådhus.

Vi forventer, at du:

Har en systematisk og kvalitetsorienteret tilgang og evnen at arbejde selvstændigt. Ydermere lægges der vægt på at du kan formidle brugeroprettelser pr. mail, og samarbejde med forskellige mennesker på tværs af faglighed, da du efter omstændighederne kan blive inddraget i forskellige brugertilretninger på tværs af organisationen.

Erfaring med opsætning i IT-systemer vil være en fordel i arbejdet, men ikke et krav. Studerende der tager faget ’Informatik’ på RUC eller læser ’Administrationsbachelor’ på Københavns Professionshøjskole, opfordres til at søge projektansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstiden udgør ca. 15 timer om ugen, i tidsrummet 08:00-15:15 hhv. mandag, tirsdag, onsdag og fredag, og i tidsrummet 09:00-18:00 om torsdagen. Den nærmere fastlæggelse af arbejdstiden sker efter aftale, og kan eventuelt tilpasses efter behov.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Udbudskonsulent Mikael B. Methling på telefon 3247 1115 eller mobil 2370 5441.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation i form af relevant karakterudskrift fra dit studie, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Vi kalder løbende til samtaler i rekrutteringsprocessen. Når rette kandidat er fundet, fjernes stillingsopslaget fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.