Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder eller praktikant med flair for kommunikationsanalyse og strategi

Kan du levere en kommunikationsstrategi til et teknisk fagligt miljø? Er du nysgerrig på samspillet mellem offentlig organisation og borgerne i vores kommune?

Vi søger en modig kommunikationsstuderende, der kan være med til at få vores gode historier ud at leve i lokalsamfundet. En der formår at koble strategi til kommunikationsindsatser, og som bliver tændt af samarbejdet med specialister i en hektisk hverdag.

Dagligdagen som studentermedarbejder i Teknik og Erhverv
Vi samarbejder bredt med både foreninger, borgere og virksomheder i hele Thy. Netop derfor er det vigtigt at have fokus på den gode kommunikation og de gode historier. Her kan du bidrage!

Som studentermedarbejder vil du arbejde med at:

  • Udarbejde en kommunikationsstrategi for Teknik og Erhverv
  • Spotte de gode historier og evt. skrive nyheder til både Facebook og LinkedIn
  • Hjælpe med udarbejdelse af kommunikationsmateriale til borgermøder, kampagner og andet
  • Bidrage med udviklingen af diverse kampagner
  • Bidrage med udviklingen af kommunikationsplaner for diverse projekter
  • Ad hoc-opgaver.

Nysgerrig iagttager og udadvendt studerende søges
Vi er interesseret i den studerende, der både er en nysgerrig iagttager, men som også forstår at fremsætte sine inputs og holdninger til vores praksis. Du læser kommunikation, language and international studies eller lignende.

Vigtigt er det, at du kan analysere og designe informations- og kommunikationsprocesser ud fra en brugercentreret tilgang. Du forstår egne og andres kommunikations- og interaktionsmønstre samt institutioners kommunikation i en bred kontekst. Du kan arbejde med budskaber og mediers anvendelse i vores hverdag. Derudover kan du tale og skrive dansk på højt niveau.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Trine Holm Jensen på thj@thisted.dk eller på tlf.: 23 33 89 48.

Arbejdstid og aflønning
Din arbejdstid og aflønning afhænger af, om du er interesseret i en praktik eller et studiejob. Studiejob aflønnes efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Lad os høre fra dig snarest muligt, da vi vurderer vores ansøgere løbende.

Start: Hurtigst muligt og efter aftale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her