Studentermedarbejder til at håndtere sociale medier

Vi søger en dygtig kommunikationsstuderende eller IT-studerende, der vil være ansvarlig for vores opdaterede hjemmeside og tilstedeværelse på især LinkedIn og andre kanaler. 

Opgaverne

Jobbet vil indledningsvis fokusere på udviklingen og opdateringen af vores hjemmeside, linkedin-side og facebook-side og samtidigt et kig på vores database. Du vil være i tæt dialog med direktøren omkring opdatering, inspiration til indlæg og kommunikationsstrategier.

Vi forventer at disse strategier kan udvide kendskabet til CareMatch og underbygge vores gode historier  yderligere.

Din profil

Hvor langt du er kommet i din uddannelse er ikke så afgørende som din personlighed. Du skal være intelligent, strategisk, udadvendt, energisk, høj selvdisciplin og selvkørende, som motiveres af at vide at din personlige indsats gør en forskel. 

Du skal være en dygtig skriftlig formidler. Vi forventer at du evner at overfører det faglige input fra studiet til at fremme vores image og budskaber på de sociale medier.

Start

Straks – vi indkalder løbende kandidater til samtale og vi stopper rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på timebasis. Vi forventer at du vil kunne arbejde hos os 10-15 timer om ugen – og gerne mere ved behov.

Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene og dine kompetencer. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

PA til Teach First Danmark (studerende)

Teach First Danmark

Teach First Danmark søger en dygtig studerende som har lyst til at assistere Teach First Danmarks CEO og hjælpe til med både administrative og praktiske opgaver. Om stillingen Teach First Danmark er en lille NGO med store ambitioner. Som PA for vore...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Center for Offentlig Innovation (COI) søger nysgerrig og initiativrig studerende

Center for offentlig Innovation

København
Center for Offentlig Innovation søger en dygtig studentermedarbejder til at varetage selvstændige researchopgaver på et højt fagligt niveau samt en række blandede opgaver inden for centerets opgaveportefølje. Synes du, det er spændende at arbejde me...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Studentermedarbejder til markedsføring

Statens Museum for Kunst

København
SMK søger studentermedhjælper til markedsføring 15 timer om ugen SMK søger en skarp studentermedhjælper med fokus på markedsføring af museet - primært i digitale kampagner. Statens Museum for Kunst søger en studentermedhjælper med kreative ideer, an...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Studentermedarbejder - Business controlling

KMD A/S

Albertslund
Vil du være studentermedarbejder i Danmarks største it-virksomhed? KMD søger en talentfuld studentermedarbejder, der selvstændigt kan tage ansvar for en række opgaver inden for rapportering og controlling. Om jobbet Som studentermedarbejder kommer d...