Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder til at håndtere sociale medier

Vi søger en dygtig kommunikationsstuderende eller IT-studerende, der vil være ansvarlig for vores opdaterede hjemmeside og tilstedeværelse på især LinkedIn og andre kanaler. 

Opgaverne

Jobbet vil indledningsvis fokusere på udviklingen og opdateringen af vores hjemmeside, linkedin-side og facebook-side og samtidigt et kig på vores database. Du vil være i tæt dialog med direktøren omkring opdatering, inspiration til indlæg og kommunikationsstrategier.

Vi forventer at disse strategier kan udvide kendskabet til CareMatch og underbygge vores gode historier  yderligere.

Din profil

Hvor langt du er kommet i din uddannelse er ikke så afgørende som din personlighed. Du skal være intelligent, strategisk, udadvendt, energisk, høj selvdisciplin og selvkørende, som motiveres af at vide at din personlige indsats gør en forskel. 

Du skal være en dygtig skriftlig formidler. Vi forventer at du evner at overfører det faglige input fra studiet til at fremme vores image og budskaber på de sociale medier.

Start

Straks – vi indkalder løbende kandidater til samtale og vi stopper rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på timebasis. Vi forventer at du vil kunne arbejde hos os 10-15 timer om ugen – og gerne mere ved behov.

Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene og dine kompetencer. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Studentermedarbejder til administrative it-opgaver på Frelsens Hærs plejecenter Aftensol

Plejecentret Aftensol

Frederiksberg
Om dig Du er i gang med en bachelor eller kandidatuddannelse og har minimum to år tilbage af din uddannelse. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye it-systemer og er god til at vejlede personalet, når der sker ændringer i kendte systemer. Derudover...
Indrykket:17. oktober 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

En studerende til administrative opgaver søges til Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier (ToRS)

KU - HUM - TORS

København
Studerende til administrative opgaver En studerende til administrative opgaver søges til Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier (ToRS) på Københavns Universitet pr. 01.11.2018 eller snarest muligt derefter. Har du blik for strukturer og sy...
Indrykket:11. oktober 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018