Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder til at håndtere sociale medier

Vi søger en dygtig kommunikationsstuderende eller IT-studerende, der vil være ansvarlig for vores opdaterede hjemmeside og tilstedeværelse på især LinkedIn og andre kanaler. 

Opgaverne

Jobbet vil indledningsvis fokusere på udviklingen og opdateringen af vores hjemmeside, linkedin-side og facebook-side og samtidigt et kig på vores database. Du vil være i tæt dialog med direktøren omkring opdatering, inspiration til indlæg og kommunikationsstrategier.

Vi forventer at disse strategier kan udvide kendskabet til CareMatch og underbygge vores gode historier  yderligere.

Din profil

Hvor langt du er kommet i din uddannelse er ikke så afgørende som din personlighed. Du skal være intelligent, strategisk, udadvendt, energisk, høj selvdisciplin og selvkørende, som motiveres af at vide at din personlige indsats gør en forskel. 

Du skal være en dygtig skriftlig formidler. Vi forventer at du evner at overfører det faglige input fra studiet til at fremme vores image og budskaber på de sociale medier.

Start

Straks – vi indkalder løbende kandidater til samtale og vi stopper rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på timebasis. Vi forventer at du vil kunne arbejde hos os 10-15 timer om ugen – og gerne mere ved behov.

Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene og dine kompetencer. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Psykiatrisk Center København søger en studentermedarbejder

Psykiatrisk Center København

København
Har du lyst til at hjælpe kvalitets- og forbedringsenheden med diverse administrative opgaver op til 20 timer om ugen? Har du et stort hjælpegen og er ambitiøs med din kvalitet? Psykiatrisk Center København (PCK) er en del af Region Hovedstadens Psy...
Indrykket:14. maj 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Studentermedarbejder / Junior Controller

KMD A/S

Albertslund
Vil du være studentermedarbejder i Danmarks største IT virksomhed? Har du et stærkt analytisk mindset og trives du med deadlines og store komplekse datasæt? Så kan stillingen som Studentermedarbejder måske være noget for dig! KMD søger en talentfuld...
Indrykket:15. maj 2018
Udløbsdato:22. maj 2018