Studentermedarbejder til Byrådssekretariatet

Gladsaxe Kommunes Byrådssekretariat søger en dygtig og engageret studentermedarbejder med tiltrædelse snarest muligt.

Vi tilbyder dig et studenterjob i en politisk styret organisation fyldt med faglige udfordringer, egne ansvarsområder og muligheder for at deltage i mindre projektopgaver.

Dine arbejdsopgaver;

  • Planlægning og afvikling af politiske arrangementer
  • Videreudvikling af Gladsaxe Kommunes hjemmeside – fokus på præsentation af politikere og den politiske udvalgsstruktur mm.
  • Projektarbejde i Byrådssekretariatet.

Du vil med bistand og vejledning fra en kollega stå for planlægning, koordinering og afvikling af en række af Byrådssekretariatets årlige arrangementer. Du får eksempelvis medansvar for Byrådets årlige møder med boligorganisationer og grundejerforeninger.

Vi er i fuld gang med at udvikle vores hjemmeside, og du får til opgave at udvikle og implementere nye tiltag på hjemmesidens politiske område. Det kunne eksempelvis være løsninger på hvordan politikerne præsenteres, hvordan det gøres let for borgerne at følge det politiske arbejde og hvordan vi bedst udnytter hjemmesidens teknologiske muligheder.

Du vil ud over dine primære områder, også blive mødt af en bred vifte af vores øvrige arbejdsopgaver, eks. udvikling af vores ejendomsportefølje, lettere sagsbehandling mv.

Vi lægger vægt på;
  • at du via dit studie har opnået viden om relationen mellem politikere og administration,
  • at du kan arbejde selvstændigt, engageret og har gode samarbejdsevner,
  • at dine formidlings- og formuleringsevner er helt i top, samt
  • at du er åben og imødekommende, og har lyst til at kommunikere med andre.

Dit studievalg er ikke afgørende for os, men vi forventer, at du mindst studerer på 3. år af en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse. Det vil være en fordel, hvis du har erhvervserfaring fra et fritidsjob eller erfaringer fra frivilligt arbejde.

Hvem er vi som arbejdsplads?
Byrådssekretariatet har 20 medarbejdere, der udfører en lang række forskelligartede opgaver for kommunen i form af betjening af politiske organer og direktion.

Vi varetager bl.a. den politiske betjening af Økonomiudvalg og Byråd, den daglige betjening af borgmester og kommunaldirektør, den juridiske rådgivning af ledelse og fagforvaltninger, køb og salg af fast ejendom, nævnsbetjening, forsikringsforhold, intern undervisning af forvaltninger samt en række driftsopgaver.

Vi trives med de mange udfordringer hverdagen byder på, og vores samarbejde er baseret på gensidig tillid, mulighed for faglig sparring med kollegaer og en positiv tankegang.

Vi har gode, fleksible rammer for at udføre vores arbejdsopgaver, og vi vil derfor sammen med dig planlægge opgaverne, så de i videst muligt omfang matcher din uddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder dig i gennemsnit 15 timer ugentligt. Vi aftaler timetallet konkret pr. semester ud fra din undervisning og tager selvfølgelig særlige behov i eksamensperioder.

Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst og principperne for ny løn.

I din ansøgning vil vi bede dig skrive om, hvad du vil bidrage med i vores afdeling og hvilke opgaver du især kan se dig selv i. Vedlæg også dokumentation for, hvor langt du er i studiet.

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte chef for Byrådssekretariatet Mikael Wolf, telefon 39 57 51 08 / mikael.wolf@gladsaxe.dk eller vicekontorchef Jesper Graff Thøger, telefon 39 57 51 03 / csfjgt@gladsaxe.dk.

Ansøgningsfristen er mandag den 19. februar 2018, og vi forventer at invitere de udvalgte kandidater til samtale i uge 9 og 10.

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på http://www.gladsaxe.dk/kommunen/servicemenu/job.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

PA til Teach First Danmark (studerende)

Teach First Danmark

Teach First Danmark søger en dygtig studerende som har lyst til at assistere Teach First Danmarks CEO og hjælpe til med både administrative og praktiske opgaver. Om stillingen Teach First Danmark er en lille NGO med store ambitioner. Som PA for vore...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Center for Offentlig Innovation (COI) søger nysgerrig og initiativrig studerende

Center for offentlig Innovation

København
Center for Offentlig Innovation søger en dygtig studentermedarbejder til at varetage selvstændige researchopgaver på et højt fagligt niveau samt en række blandede opgaver inden for centerets opgaveportefølje. Synes du, det er spændende at arbejde me...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Studentermedhjælper til Cykelprogrammet i Teknik- og Miljøforvaltningen

Mobilitet

Har du lyst til at bidrage til det generelle arbejde inden for cykelindsatsen? Så tilbyder vi en spændende stilling som studentermedhjælper med medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for mange københavnere. København er kendt vidt og b...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Studentermedhjælper til Cykelprogrammet i Teknik- og Miljøforvaltningen

Mobilitet

Har du lyst til at bidrage til det generelle arbejde inden for cykelindsatsen? Så tilbyder vi en spændende stilling som studentermedhjælper med medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for mange københavnere. København er kendt vidt og b...