Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder til Forsvarsministeriets Kontor for Stabiliseringsindsatser og Operationer

Har du lyst til at arbejde med spændende danske og internationale sikkerhedspolitiske problemstillinger og tæt på den politiske beslutningsproces?
Så kan du søge den ledige stilling som studentermedarbejder i Forsvarsministeriets Kontor
for Stabiliseringsindsatser og Operationer.

Stillingen er ledig til besættelse 1. august 2021.

Om os

Kontoret er en del af Afdeling for Sikkerhedspolitik og Operationer og er ansvarlig for etablering af og opfølgning på politiske beslutninger om både nationale og internationale indsættelser af kapaciteter fra Forsvaret, Beredskabet og Hjemmeværnet. Kontoret er dertil ansvarlig for krisestyring og Forsvarsministeriets operative støtte til andre myndigheder, fx politiet.

Kontoret er tillige ansvarlig for internationale stabiliseringsindsatser, kapacitetsopbygning og samtænkning (bl.a. i regi af Freds- og Stabiliseringsfonden) samt for sagsområder relateret til FN, 1325-dagsordenen (Kvinder, Fred og Sikkerhed) og OSCE, herunder våbenkontrol mv. Dertil har kontoret landeansvaret for lande i Mellemøsten, Asien, Afrika, Latin- og Sydamerika samt Storbritannien og Frankrig.

Kontoret består af i alt 13 medarbejdere inklusiv kontorchefen, herunder såvel militære officerer som civile akademikere.

Tempoet i kontoret er højt, og arbejdsopgaverne er dynamiske, udfordrende og oftest deadline drevne.


Om stillingen

Som vores nye kollega får du i samarbejde med engagerede og erfarne kollegaer mulighed for at varetage en bred og varierende vifte af opgaver, og du vil få indgående kendskab til danske og internationale sikkerhedspolitiske problemstillinger og beslutningsprocesser.

Du skal blandt andet assistere ved udarbejdelse af materiale til ministermøder, planlægning og afholdelse af eksterne møder samt bistå kontorets sagsbehandlere med forefaldende opgaver. Desuden skal du varetage en række praktiske opgaver, herunder mødeforberedelse og koordination (eksempelvis i forbindelse med møder i Udenrigspolitisk Nævn), udarbejdelse af referater samt øvrige administrative opgaver forbundet med kontorets drift.

De konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og kontorets løbende prioritering af opgaver.

Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag i et spændende og travlt kontor, hvor resultater og samarbejde spiller en stor rolle. Vi er desuden engagerede og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en social dimension. Det er vores ambition, at du skal lære så meget som muligt i vores afdeling, og vi vil derfor være i løbende dialog med dig om dine opgaver og din faglige udvikling.


Om dig

Du har lyst til at arbejde med flere forskelligartede opgaver, interesse for nationale og internationale sikkerhedspolitiske problemstillinger og mod på udfordringer.

Vi lægger vægt på, at du har politisk forståelse samt gode analytiske evner. Du besidder gode samarbejdsevner og formår at arbejde selvstændigt samt under pres. Herudover er du god til at formidle budskaber på skrift og tale, og du kan formulere dig kort og præcist både på dansk og engelsk. Endelig er du udadvendt og positiv af natur, og du engagerer dig i dine opgaver og dit arbejde.

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse med mindst 2 års gennemførte studier bag dig. En vis fleksibilitet i forhold til arbejdsdage er endvidere ønskelig.


Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet som studentermedhjælper i henhold til den enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pension.


Vores studenterstillinger ligger i gennemsnit på 20 timer om ugen.
Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer også, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning.

Din ansættelse som studentermedarbejder er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen er placeret i Forsvarsministeriet i København, Holmens Kanal 9.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingens indhold kan du henvende dig til teamleder Dennis Virkelyst på tlf. 3151 2476 eller studentermedarbejder Mikkel Carlsen på 2442 2588.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Isabel Hoffmann på tlf. 3266 5426.

Ansøgningsfristen er 16. maj 2021. Samtaler forventes afholdt snarest derefter.

Vi vil bede dig søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. august 2021.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkring samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriets som arbejdsplads på www.fmn.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.