Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp med interesse for statistik og programmering søges hos I-Trust

Om dig
Du skal have erfaring med programmering i Python og lyst til at arbejde med ledelsesrapportering, hvor der skal skabes struktur og indhold i komplekse datasæt. Du skal have en god talforståelse, så du kan sætte dit præg på rapporter og dataudtræk.

Om jobbet
Du skal være med til at udvikle rapporter til fagansvarlige, ledelser og bestyrelser. Vi forventer at du har et godt kendskab til programmering i Python, som gør dig i stand til at arbejde selvstændigt. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med virksomhedens udviklingsteam.

Det praktiske
Du vil blive ansat med en arbejdstid på gennemsnitligt 14 timer pr. uge, men i travle perioder må du forvente at arbejde lidt flere timer. Arbejdstiden er meget fleksibel, og vi tager selvfølgelig hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Arbejdspladsen er også fleksibel. Vores fokus er kvaliteten i det arbejde du udfører, og det er derfor både mulighed for at arbejde fra vores kontor i Bjerringbro, eller hjemmefra.
Send din ansøgning, CV og karakterudskrift senest den 21. april 2021. Kontakt Klaus Kristensen på 40 10 89 88 for mere information om stillingen. 

Venligst skriv i din ansøgning, at du har set jobbet på Jobfinder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.