Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til Blended Learning udvikling

Jeg søger en studentermedhjælp som kan assistere med at omdanne et konkret fag ‘Facilitering af Kreativitet og Innovation’ på uddannelsen Cand.Merc.psych. på Copenhagen Business School, til et blended learning fag (dvs. delvist online, delvist almindelig universitetsundervisning). Jobbet vil være på 15 timer om ugen (fleksibelt lagt) med start i februar, og frem til august 2018. Ideelt søger jeg en studerende der kender til fagområdet om kreativitet og innovation, og som er motiveret og selvkørende i forhold til at hjælpe med til at udvikle undervisningen i faget, og som samtidig har kompetencer og mod på: video optagelse og redigering; opsøge og interviewe kreative mennesker i Danmark om fagindhold; opsøge og træffe aftaler med organisationer som kan lægge hus til at studerende kan kikke forbi ifm. undervisning; skabelse og planlægning af online aktiviteter som kan fremme læring i faget.

Jeg glæder mig til processen, og søger en entusiastisk og kompetent studerende, som vil med på rejsen!

Send mig gerne en kortfattet ansøgning, og suppler med CV og karakterudskrift, til Professor MSO Bo Christensen bc.marktg@cbs.dk. Deadline for ansøgning er d 14/02-2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her