Studentermedhjælper

Horsens, Sydøstjyllands Politi
Ledelsessekretariatets controlling-enhed søger en studentermedhjælper med tiltrædelse efter nærmere aftale.

OM JOBBET
Som studentermedhjælper i denne del af Ledelsessekretariatet kommer du primært til at beskæftige dig med ledelsesinformation og analyser til øverst ledelse ved Sydøstjyllands Politi.
Du bliver en del af en afdeling, hvor vi med ledelsesværktøj og information understøtter det daglige arbejde i politi og anklagemyndighed.

OM DIG
Vi forventer, at du er vant til at arbejde med data i Excel, omhyggelig, har interesse for at lære nye systemer og lyst til at arbejde med ledelsesinformation. Vi forventer, at du har ”gå på mod”, er omhyggelig og har sans for detaljen. Du vil bistå vores analytiker med opdatering og vedligeholdelse af ledelsesværktøjer samt ad hoc opgaver.

Vi forventer at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, fx stud.oecon, stud.merc eller lignende, og at du som udgangspunkt er på 4. semester.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er 15 timer om ugen. Arbejdstiden aftaler vi sammen – også når det gælder behov for f.eks. mindre arbejde i eksamensperioder.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAO’s fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Holmboes Allé 2, 8700 Horsens. Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Samtaler forventes afholdt den 27. eller 28. februar 2018.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte analytiker Mette Høgh Poulsen på tlf.nr. 7258 3212 eller sekretariatschef Mette Venge Olesen på tlf.nr. 7258 0483.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vort rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du vedlægge en ansøgning og et CV samt anden relevant dokumentation ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle til at ansøge uanset alder, køn, race eller etnisk baggrund.

Sydøstjyllands Politi er én af 12 politikredse. Politikredsen dækker 7 kommuner: Kolding, Fredericia, Billund, Vejle, Hedensted, Horsens og Skanderborg og betjener ca. 450.000 borgere. Det gør vi fra lokaliteter i politikredsens 6 store byer, og hovedstationen – hvor bl.a. staben er placeret – ligger i Horsens. Vi er et hold på ca. 860 medarbejdere, og vores pay off er: ”Vi skaber tryghed”.
Du kan læse om os på Politi.dk eller følge os på Twitter@SydOjylPoliti og FaceBook.com/SydOjylPoliti.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studentermedhjælpere til Juridisk Institut, Aarhus BSS (961183)

Aarhus BSS

Aarhus
Juridisk Institut søger 3 studentermedhjælpere. Stillingerne er ledige til besættelse fra 1. marts eller snarest muligt derefter. Ansættelsen vil ske for 1 år med mulighed for forlængelse. Juridisk Institut er et af de seks institutter ved Aarhus BS...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Psykologistuderende søges til forskningsprojekt

AUH Afd Q - Tværgående adm.

Aarhus
Studentermedhjælper søges til forskningsprojekt.Har du lyst til at få indblik i forskningsarbejde og lære klinisk assessment og er du psykologistuderende? Så er du måske n af projektets nye studentermedhjælpere. TRACT-RCT-projektet er en multi-cente...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Student til NATUR-enheden i Naturstyrelsen

Naturstyrelsen

Vejle
Er du en ørn til GIS og kan du arbejde med mange forskellige emner samtidigt? Så søger Naturstyrelsen til NATUR-enheden én student, der bl.a. skal være med til at udarbejde kortmateriale i forbindelse med Naturstyrelsens arealplanlægning. Opgaver og...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Studentermedhjælp til digital læring-support (963249)

Health

Aarhus
Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser (CESU) ved Aarhus Universitet søger 1-2 studentermedhjælpere til at supportere undervisere i anvendelse af digitale læringsværktøjer. Jobbet er placeret i Aarhus N men du vil skulle rundt på flere af uni...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:17. april 2018

Studentermedhjælper til webopgaver i international it-virksomhed

CompuGroup Medical Danmark A/S

Aarhus
Aarhus, CompuGroup Medical, Marketing og Web Som studentermedhjælper i CompuGroup Medicals afdeling for Marketing og Web vil du få mulighed for at få erfaringer fra en international it-virksomhed med sundheds-it som fokusområde. Du vil også bidrage ...