Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper - Kan du bygge bro mellem børn, unge og foreningslivet?

Studiejob med tiltrædelse fra 1. oktober – 28. februar 2021.
På Fritidscenter Herningvej vil vi gerne give alle børn og unge mulighed for at være en del af et udviklende og forpligtende fællesskab, både i og uden for huset. Vi tilrettelægger hver dag mange aktiviteter i vores eget hus, som børn og unge kan deltage i, men vi tror samtidig, at det har stor værdi for både den unge selv, og for lokalområdet, når børn og unge tager aktivt del i det omkringliggende foreningsliv. Og det er her, du kommer ind i billedet. Vi søger en studentermedarbejder som har lyst til at spille playmaker mellem børn, unge og foreningerne – dvs. vække børn, unge og nogle gange forældres nysgerrighed over for foreningslivet, og bygge bro herimellem.    

Hvem er vi
Fritidscenter Herningvej er organisatorisk placeret i Center for Tværfaglig Forebyggelse, under Familie og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune. Fritidscenteret består af en fritidsklub for 4.-7. klasse, som har åbent mandag-fredag kl. 14-18, en juniorklub for 6. klasse, som har åbent torsdag fra 18-20.30, samt en ungdomsklub fra 7. klasse – 18 år som har åbent mandag, tirsdag og torsdag kl. 18-22. Vi har hver dag gang i et hav af aktiviteter, eksempelvis: sport, krea, trampoliner, cross, ture ud af huset, brætspil, café, bålhygge og meget mere – og du skal have lyst til at indgå i relationer med børn og unge omkring disse mange aktiviteter.

Fritidscentret Herningvejs kerneopgave er:
”Sammen med børn og unge og gennem sunde fællesskaber, at udvikle læringsmiljøer, der bidrager til at mestre eget liv – det gør vi altid i samarbejde med forældre og netværk som primære samarbejdspartnere”

Hvem er du
Du skal være dygtig til at skabe nye relationer – du er tillidsvækkende og nysgerrig på børn og unges liv og interesser. Du skal have lyst til at indgå i vores dagligdag i huset, med alt hvad det indebærer, og samtidig skal du have et godt kendskab til vores lokalområde og de foreninger – sociale såvel som idrætsforeninger, som befinder sig her. Dine samarbejdsevner skal samtidig være i top, da du ikke kun forventes at opdyrke relationer med børn/unge, men også med foreningslivet, for at kunne agere playmaker imellem de to.    

Vi forestiller os, at du

  • Er i gang med en relevant uddannelse, og ønsker dig studierelevant erfaring til CV’et. 
  • Har et indgående kendskab til og evt. selv er en del af foreningslivet i og omkring Fritidscenter Herningvej i Aalborg Øst.
  • Har gåpåmod og en positiv indstilling over for børn og unge og er imødekommende i forhold til ønsker og ideer omkring sport og hobby.
  • Har gode samarbejdsevner og er vedholdende i forhold til at støtte og hjælpe med at fastholde børn og unge i foreningslivet.
  • At du er god til at formulere dig på skrift.
Opgaverne
Din primære opgave bliver at guide børn og unge ud i foreningslivet. Opgaven kan både være, helt grundlæggende, at vække børn og unges nysgerrighed over for deltagelse i foreningslivet, men også at gribe bolden, når børn og unge selv udtrykker ønsker for deres fritidsliv. Du vil også skulle være guide ift. at få skabt en god opstart for barnet/den unge i foreningslivet – f.eks. hjælp ift. indmeldelse, vejledning ift. indkøb af det nødvendige udstyr og hjælpe med at søge midler til at dække eventuelt kontingent, forældrekontakt, foreningskontakt, samt evt. at følge med barnet/den unge de første par gange. Du skal også samarbejde med den lokale skole om, at få vækket interessen hos de børn og unge der ikke er indmeldt i Fritidscenteret Herningvej.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor du kan få god erfaring i relationsdannelse og samarbejde, og hvor der aldrig er to dage, der er ens. En arbejdsplads, med engagerede og fagligt dygtige kollegaer. Et positivt arbejdsmiljø, hvor høj faglighed og alsidige opgaver kendetegner hverdagen. Der vil løbende være opfølgning og sparring på opgaverne med kollegaer og ledere.

Ansættelsesvilkår
Din arbejdsplads vil primært være på Fritidscenter Herningvej, Herningvej 37, 9220 Aalborg Øst.
Der er mulighed for fleksibilitet således, at planlægning af arbejdstid kan ske i hensyn til dit studie. Arbejdstiden vil være 8-10 timer ugentligt og kan vil også ligge i aftentimerne.

Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 24. september.
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved centerleder Pia Meidahl Villadsen, tlf. 31 99 06 77         

Ansøgning
Send en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvordan du tænker, at du kan udfylde rollen som brobygger her hos os, samt din motivation for at søge tudierelevant erfaring hos os. 
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
Forud for endelig ansættelse indhentes børne- og straffeattest.

 
Arbejdsstedets adresse: Herningvej 37, 9220 Aalborg Øst.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.