Studentermedhjælper med gode GIS-kompetencer til Driftsviden i Center for Driftsudvikling

Vil du arbejde med et strategisk vigtigt område? Så har vi måske stillingen til dig.  
 
Enheden Driftsviden, i Center for Driftsudvikling, søger en studentermedhjælper til arbejdet med data og GIS.  
 
Om Driftsviden  
I Driftsviden har vi fokus på at styrke Byens Drift gennem smart og intelligent brug af data. Med indsamling, analyse og formidling af data understøtter enheden grundlaget for en fakta- og videnbaseret styring og udvikling af byens drift til gavn og glæde for københavnerne. Driftsviden bidrager til en række forskellige opgaver, der har til formål at skabe indbydende og velfungerende byrum til mangfoldigt liv og brug.  
 
Driftsviden består af 18 engagerede og kompetente medarbejdere, som har fokus på at drive og støtte udviklingen af driften i byen. Driftsviden er en del af serviceområdet Byens Drift, som er et af fire serviceområder i Teknik- og Miljøforvaltningen. Byens Drift sørger for at holde København ren og grøn.  
 
Om dig  
Det er en forudsætning, at du er studerende og har læst minimum to år på universitetet. Der er forskellige indgange til jobbet, men en vigtig forudsætning er erfaring med og stort kendskab til GIS. Vi forestiller os, at du er ved at uddanne dig til f.eks. landskabsarkitekt, landskabsforvalter, forstkandidat, geograf, ingeniør eller lignende. Men der kan også være andre indgange til jobbet.  
 
Du har interesse for data og kort, er hjælpsom, venlig og omhyggelig med dit arbejde. Desuden er du hurtigopfattende og kan omsætte din tilegnede viden til handling. Du tager ansvar og følger dine opgaver til dørs. Udover GIS må du gerne have erfaring med Office-pakken, især Excel. Det er en fordel, hvis du har interesse for og kendskab til Københavns geografi og grønne områder.  
 
Dine arbejdsopgaver bliver 
  • registrering og digitalisering af Byens Drifts arealer i GIS (GeoMedia/QGIS)  
  • registrering af byinventar, træer og nyplantninger i GIS  
  • produktion af kortmateriale i GIS  
  • mindre GIS-analyser og databaseforespørgsler  
  • andre registrerings- og databehandlingsopgaver 
Vi tilbyder  
Et arbejdsmiljø præget af høj faglighed, stort engagement og samarbejde. Afvekslende opgaver – og frihed under ansvar. Vi er fleksible med ferie til studieophold, projektarbejde m.v.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Københavns Kommunes regelsæt, der gælder studerende beskæftiget med kontorarbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt, og arbejdstiden er 10 timer om ugen, evt. mere i ferieperioder.  
 
Arbejdspladsen  
Vi bor ud til vandet på Islands Brygge, hvor vi deler etage med 65 af vores kolleger i Center for Driftsudvikling. I løbet af 2019 flytter centeret formentlig til en anden adresse i København.  
 
Spørgsmål?  
Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte landskabsarkitekt Jacob René Medborg på 2058 1037.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018  
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler primo uge 10.  
 
Om Teknik- og Miljøforvaltningen  
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.   
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomisk Afdeling

København
Økonomi- og Indenrigsministeriet søger studenter til kontoret for Konjunktur Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælp søges til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

København
Vil du være med til at sikre registrering af metadata på nyere danske film? Så er den ledige stilling i afdelingen Arkiver & Digitalisering måske noget for dig. Vi er en dynamisk afdeling med ca. 20 ansatte, der blandt andet har stort fokus på digit...