Studentermedhjælper med passion for det grønne område

Jobbet 
Som studentermedhjælper i Vej og Landskab, får du et tæt samarbejde med vores 3 landskabsarkitekter, som du kommer til at hjælpe med den daglige drift af de grønne områder.  
 
Vej og Landskab er et team på 8 medarbejdere, der varetager drift og anlæg af kommunens veje og grønne områder. Vi vægter et socialt miljø højt og har en uformel omgangstone med højt til loftet. 
 
En stor del af opgaven for dig bliver registrering af de grønne områder i GIS - både omkring vores ejendomme, langs veje og rekreative områder.   
 
Derudover skal du hjælpe til med kontraktstyring, registrere tilstanden på kommunens vejtræer, kortlægge vild pastinak og bjørneklo.  
 
Du får indblik i en politisk drevet organisation, og møder afvekslende faglige udfordringer, der kan klæde dig godt på i dit videre uddannelsesforløb. Det skal falde dig naturligt at arbejde struktureret i en hektisk hverdag og have en god portion gåpåmod. Det er en fordel, hvis du har kørekort.  
 
Øvrige oplysninger 
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst for kommunalt ansatte studenter. Den ugentlige arbejdstid er på 10 timer i gennemsnit. 
 
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Maria Czubaniuk Kristensen på tlf. 20460021 eller landskabsarkitekt Louise Valeur på tlf. 20874205. 
 
Ansøgningen skal senest være indsendt fredag den 26. februar 2018. Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 11. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Landskabsarkitekt til legepladsudvikling

Voksewerk

Landskabsarkitekt Er du landskabsarkitekt med erfaring i design og projektering af legepladser, sport- og bevægelsesmiljøer? Er du drevet af at skabe kvalitetsløsninger til børn og unge? Så er det måske dig, der skal være en del af CADO s kreative a...