Studentermedhjælper med sans for økonomi til Selskabs- og Koncernstyringsenheden i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Selskabs- og Koncernstyringsenhedens primære opgave er at forestå ejerskabet af selskaber under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, herunder opfølgning på selskabernes økonomiske udvikling.

Selskaberne tæller bl.a. PostNord AB, DSB, Metroselskabet I/S, Sund & Bælt Holding A/S og By & Havn I/S.

Ejerskabsvaretagelsen rummer både driftsopgaver (opfølgning på økonomi og målsætninger) og ad-hoc opgaver, der f.eks. opstår på baggrund af politisk debat eller selskabernes udvikling. I denne forbindelse er der et tværfagligt samarbejde med departementets øvrige kontorer foruden en tæt kontakt til virksomhederne.

Herudover varetager enheden opgaver vedrørende omdannelse og stiftelse af selskaber, herunder selskabsretlige spørgsmål mv. Dertil kommer vedligeholdelse og udvikling af konceptet for koncernstyring i departementet.

Hvis du vil arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø, er et studierelevant job i Selskabs- og Koncernstyringsenheden måske noget for dig.

Stillingen
Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med megen personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder.

Du kommer især til at beskæftige dig med den løbende opfølgning på økonomien i selskaberne, såvel budgetmæssigt som regnskabsmæssigt.

Du vil derudover deltage i en række af enhedens øvrige opgaver, eksempelvis:
• Informationssøgning
• Forberedelse af kvartalsmøder med selskaberne
• Behandling af anmodninger om aktindsigt
• Besvarelse af Folketingsspørgsmål og borgerhenvendelser
• Løbende sagsbehandling og andre ad hoc opgaver

Om dig
Du har en økonomisk baggrund, eksempelvis stud.merc., stud.polit. eller lignende. Vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på din bachelor eller lige er startet på din kandidat.

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang, og er villig til at prøve kræfter med mange forskelligartede opgaver. Du interesserer dig for virksomhedsøkonomi, krydsfeltet mellem det private og det offentlige samt arbejdet i en politisk styret organisation.

Om os
Enheden består af seks engagerede medarbejdere og en selskabsdirektør. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør.

I Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, generelt, er vi i fuld gang med mange store projekter. Der udføres og planlægges store vejbyggerier, jernbanenettet er i gang med en gennemgribende modernisering, og der arbejdes for fuld kraft med udbygningen af metroen i København. Vi arbejder med forbedringer af trafiksikkerheden, og vi har endvidere ansvar for færdselsloven, opførelsen og driften af statens bygninger og byggelovgivningen samt regulering af boligområdet.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs. Du vil derfor komme til at møde studenter fra flere forskellige studieretninger, som fx jura, statskundskab og økonomi.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte fuldmægtig Kristina Lochmann (krl@trm.dk), hvis du vil høre nærmere om jobbet. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning
Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest onsdag den 25. april 2018. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, http://www.trm.dk.

Vi afholder samtaler løbende.

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Studentermedhjælp - Grib røret

SF - Socialistisk Folkeparti

Jobbet SF søger studentermedhjælpere til at være en del af det team, som skal sikre, at der på tværs af landet bliver flere medlemmer af SF, og at flere tager del i kampen for et grønnere og mere socialt Danmark. Opgaven består i at ringe til tidlig...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

PROAKTIV STUDERENDE TIL START-UP VIRKSOMHED

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

Er du studerende? Ønsker du et fleksibelt studiejob, med mulighed for at arbejde hjemme? Kan du arbejde ca. 8 timer om ugen? Vil du være en del af en spændende start-up virksomhed, som fremmer trivsel og forebygger stress? Academic Work søger lige n...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Studentermedhjælp

Copenhagen Concepts

København
Copenhagen Concepts, der har Mash restauranterne, søger en studentermedhjælper ca. 10 timer uge. Pt. har vi 9 i Danmark, deraf 2 franchaise i lufthavnen. Dine opgaver bliver at primært at lave statistisk materiale til brug for restauranternes ledere...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Analytisk stærk studentermedhjælper søges

Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Har du lyst til at afprøve dine akademiske færdigheder og få praktisk erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation? Interesserer du dig for uddannelsespolitik, og kunne du tænke dig at arbejde med styringsmodeller og de økonomiske rammer ...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Studentermedhjælper til Skoletjenestens webredaktion

Skoletjenesten

Interesserer du dig for undervisning, kultur og kommunikation, og vil du bidrage til at styrke Skoletjenestens digitale kommunikation? Vi søger en dygtig studentermedhjælper til webopgaver i kommunikationsteamet. Om dig Du er i gang med en videregåe...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018