Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med SoMe-tæft og stærke grafiske kompetencer

Er du en stærk kommunikatør? Finder du fri forskning interessant? Og trives du med en bred kontaktflade internt såvel som eksternt? Så er du måske den studentermedhjælper, vi står og mangler i sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond.


Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond, som er en del af Uddannelses- og Forskningsministeriet, arbejder vi for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.


Alsidigt og udfordrende studiejob
Du vil få et alsidigt arbejde med et varieret indhold. Mest fokus får du på følgende opgaver:

 • Diverse ad hoc opgaver i relation til vores kommunikationsplatforme, bl.a. web og sociale medier samt nyhedsbreve.
 • Arbejdsopgaver relateret til grafik, layout, videoproduktion o.lign.
 • Administrative opgaver i forbindelse med at forberede og planlægge af events, hvor fonden deltager, f.eks. Folkemødet, årlige konferencer m.v.
 • Researchopgaver.
 • Andre ad hoc opgaver i Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond.
Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation eller lignende.
 • Har teknisk snilde med IT, web, designprogrammer og anden kommunikationssoftware.
 • Har erfaring med sociale medier.
 • Er vant til at tænke i medier, målgruppe og nyhedsværdi.
 • Har stærke skriftlige formidlingskompetencer på dansk og også gerne engelsk.
 • Arbejder systematisk og analytisk med blik for detaljen og er mødestabil.
 • Er klar til at dele ud af din friske viden fra studiet - og lære noget nyt hos os.
Det er en fordel, hvis du har interesse for forskningspolitik og evt. har erfaring inden for området. Det er dog ikke et krav.


En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag.


Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer om ugen, der som udgangspunkt er fordelt på to til tre faste hverdage. Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jakob Nedergaard Mortensen på telefonnummer 72 31 82 04 eller på e-mail, janm@ufm.dk eller kommunikations- og pressekonsulent Karen Marie Bjørnstrup Vølund på telefonnummer 72 31 89 31 eller på e-mail, kmbv@ufm.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer skal være uploadet senest fredag 3. juli 2020 kl. 12.00.

 • Vi forventer at holde samtaler i uge 28.
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.


Om Styrelsen for Forskning og Uddannelse
Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond er en del af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Her arbejder vi for at øge kvaliteten og relevansen af forskning, uddannelse og innovation og skabe et effektivt forsknings- og uddannelsessystem med et internationalt udsyn. Vi den faglige ekspertise, så Folketinget og regeringen altid baserer deres politiske beslutninger på den nyeste viden om uddannelse, forskning og innovation. Vi arbejder med videnopbygning, politikudvikling, implementering, drift samt formidling og rådgivning. Til dagligt udarbejder vi bl.a. politikoplæg, analyser og evalueringer, sekretariatsbetjener råd, fonde og nævn, udmønter uddannelses- og forskningsbevillinger og meget mere.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.