Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges inden for statistik og sociologi til Københavns Fængslers misbrugsbehandling.

Kriminalforsorgen Hovedstaden, søger studentermedhjælper inden for statistik og sociologi til Københavns Fængslers misbrugsbehandling.

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en studentermedhjælper med kompetencer inden for grundlæggende statistik og sociologi.

Har du statistik-kompetencer og studerer sociologi el. lign. og har du flair for administrativt arbejde? Så er det muligvis dig Projekt Over Muren (POM) i Kompetenceudviklingsafdelingen (KUA) på Københavns Fængsler søger som vores nye studentermedhjælper.

Om Projekt Over Muren (POM)
POM er et behandlingstilbud til alle indsatte i Københavns Fængsler, der har et ønske om at få hjælp til at håndtere sit misbrug. POM-teamet består af syv behandlere, to idrætsstuderende, som varetager POMs idrætstilbud samt en studentermedhjælper inden for statistik og sociologi. Da vores nuværende studentermedhjælper inden for statistik og sociologi skal på udlandsophold søger vi en ny studentermedhjælper til at være en del af POM-teamet.

Om jobbet

Arbejdsområderne spænder vidt, men vil være koncentreret omkring lettere statistik-opgaver, ad hoc administrative opgaver og bistand til behandlerne med evaluerings-opgaver, f.eks. på basis af spørgeskemaer og interviews med klienterne.

Overordnet vil du komme til at beskæftige dig med følgende typer af arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af kvartals- og årsrapporter for POM
  • Kvantitative afrapporteringer til Kriminalforsorgen Hovedstaden og Direktoratet for Kriminalforsorgen om POMs aktiviteter på basis af de anvendte registreringssystemer.
  • Bistå behandlerne ift. praktiske og administrative opgaver – f.eks. uddeling af behandlingsplaner, mødereferent, kopiering osv.
  • Mindre interne evalueringer og rapporter om emner i relation til behandlingen i POM.
  • Der vil i mindre omfang være kontakt med indsatte i forbindelse med indsamling af evalueringsskemaer og behandlingsplaner.
Vores forventninger til dig:

Vi forestiller os, at du er i gang med andet eller tredje år af bachelordelen på en videregående uddannelse. Du har forståelse for statistik på grundlæggende niveau, og har erfaring med andre kvantitative og kvalitative metoder. Derudover forventer vi, at dine IT-kundskaber er gode, og at du er god til skriftlig formidling.

Som person er du ansvarsbevidst, struktureret, selvstændig og initiativrig. Du skal have mod på at arbejde i en organisation, hvor dagsordenen ofte ændrer sig, fordi nye behov opstår. Derfor er det afgørende, at du er fleksibelt tænkende, nysgerrig og optimistisk af natur.

Viden om/interesse for misbrugsbehandling er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job i en stor og anderledes organisation i en afdeling, som arbejder med misbrugsbehandling/forbehandling for klienter, og som har et stort fokus på personlig og faglig udvikling. Du vil få kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Arbejdstiden vil variere, men ugentligt ligge på ca. 15 timer og kan tilpasses i forhold til dine studier.

Lønnen vil være efter gældende overenskomst.

Er du interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende studentermedhjælper Pernille Hviid Skov på Pernille.Skov@krfo.dk eller administrativ konsulent Hanne Larsen på 7255 1266.

Ansøgningsfristen er den 2. juli 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 3. juli 2020.

Tiltrædelse

Forventet startdato: snarest muligt

Ansøgning

Ansøgning samt CV og andre relevante papirer sendes elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 6 arresthuse, 4 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, i Nordsjælland, på Færøerne og på Bornholm.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Om Institution Københavns Fængsler Du kan læse mere på https://www.kriminalforsorgen.dk/steder/vestre-faengsel/

Vi opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.