Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til enhed for Økonomi på Sjællands Universitetshospital

Vil du have et udfordrende studiejob på et spændende universitetshospital i udvikling? Vi søger en dygtig student til Økonomi, der kan understøtte vores arbejde med at få budgetter og sundhed til at gå hånd i hånd.

Arbejdet i enhed for Økonomi

Vi er i Økonomi 6 medarbejdere, 1 student og en enhedschef. Vi arbejder med den samlede økonomi og budget på Sjællands Universitetshospital, og vi har et tæt samarbejde med alle sygehusets afdelinger. Vi er en del af den administrative stab på sygehuset, som spænder over mange fagligheder.

Vores opgave i Økonomi er at give den bedste, dataunderstøttede rådgivning til sygehusledelse og afdelingsledelser, således at ressourcerne udnyttes effektivt på Sjællands Universitetshospital. Det gør vi bl.a. ved månedlige opfølgninger og prognoser og løbende beslutningssager til sygehusledelsen.

Som student i Økonomi vil du få indsigt i hospitalets dagligdag og i økonomi, analyse og styring i en stor organisation, som gør en kæmpe forskel for borgerne i Region Sjælland.

Dine opgaver hos os

Du vil få mange forskellige opgaver, og du skal hjælpe os med at svare på vanskelige spørgsmål fx om, hvordan sygehuset skal håndtere stigende behandlingskrav inden for en snæver økonomi. Konkret vil du fx arbejde med:

  • analyser og strukturering af økonomidata i Excel

  • understøttelse af sygehusets interne kontroller med om pengene anvendes korrekt

  • bearbejdning af budgetter til afdelingerne på sygehuset

Om dig

Vi søger en student med en samfundsvidenskabelig baggrund, der allerede har godt kendskab til databehandling i Excel, og som er interesseret i ledelsesinformation og økonomi. Hvis dit hjerte også banker for sundhed og en effektiv organisation, vil du få det rigtig sjovt hos os.

Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse (fx stud.merc., stud.scient.pol., stud.polit eller stud.oecon.).

Du har

  • interesse og talent for at arbejde med store dataark i fx Excel

  • en god skriftlig og mundtlig kommunikation

  • overblik og kan planlægge

  • selvstændighed og et servicegen

  • gode samarbejdsevner – også med andre faggrupper

  • interesse for sundhedsområdet og den offentlige sektor

Vi kan tilbyde dig

Du vil blive en del af en central enhed på en stor arbejdsplads i udvikling. Du vil få ansvar og blive inddraget i spændende opgaver. Du får dygtige og engagerede kolleger. Vi har travlt og bevarer samtidigt et godt humør og en uformel tone.

Der er fokus på en god balance mellem dit arbejde og dit studie, og vi er fleksible i forhold til planlægning af dine studier og eksaminer.

Om ansættelsen

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og vi tilrettelægger arbejdstiden fleksibelt i forhold til dit studie.

Vi har kontor på lige over for Sjællands Universitetshospital Køge, tæt på s-togstation Ølby.

Tiltrædelse snarest muligt eller 1. juni 2021.

Ansøgningsfrist: 26. april 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 28. april 2021 mellem kl. 10.00-13.00.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte chef for enheden, Nettie Vindahl Vind på tlf. 61 33 58 57 eller netn@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.