Studentermedhjælper søges til Nordic Patent Institute

Nordic Patent Institute (NPI) søger en studentermedhjælper med interesse for marketing og kommunikation.  

Om jobbet

Dit primære arbejdsområde bliver at hjælpe vores salgsafdeling med forskellige opgaver relatereret til marketing og kommunikation, analyser og behandling af data. Du vil få den nødvendige oplæring i de forskellige systemer.

 

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

  • Levere indhold til vores sociale medier / udvikling af SoMe strategi

  • Udvikle kampagner både digitalt og offline

  • Assistere vores Key Account Managers med generering af salgsemner

  • Registrering af kundedata i CRM-systemet ”SuperOffice”

  • Udsendelse af elektroniske nyhedsbreve

  • Simple kunde- og marketinganalyser

  • Journalisering af data

 

Om dig

Du har interesse for marketing og kommunikation og har lyst til at hjælpe vores Key Account Managers i deres daglige arbejde. Du har et godt kendskab til sociale medier. Derudover er du rutineret bruger af Microsoft Office og er fortrolig med engelsk i skrift og tale. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til CRM-systemet ”SuperOffice”.

 

Vi forventer, at du har mere end et år tilbage af dit studie,  har overblik og generelt er  struktureret i din tilgang til arbejdet.

 

Om os

NPI er en mellemstatslig organisation stiftet af det danske, norske og islandske patentkontor. Vi har hovedkontor i Høje Taastrup, og fysisk sidder vi i lokaler hos Patent og Varemærkestyrelsen. I NPI er vi 5 medarbejdere. Læs mere om NPI på http://www.npi.int.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Grétar Grétarsson på telefon: 22 60 25 41.

 

Ansættelse

Ansættelsen sker som studentermedhjælper. Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med HK. Arbejdstiden bliver gennemsnitligt 15 timer om ugen, hvor en del kan være hjemmearbejde. Vi er forstående overfor eksamensperioder, specialeskrivning o.a. i forbindelse med studiet, men vi forventer, at der kan lægges en ekstra indsats, når det kræves. Vi forventer ansættelse snarest muligt.

 

Ansøgning

Lyder jobbet som noget for dig, så klik på "søg stilling" knappen nederst i annoncen eller via vores hjemmeside http://www.dkpto.dk/job  senest onsdag den 28. februar 2018. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Studentermedhjælper søges

BG Revision v/Günay Demir

Vi søger lige pt. en studentermedhjælper, der har lyst til at give en hånd til diverse administrationsopgaver, samt assisterer med bogføringsopgaver. Vores kommende studentermedhjælper vil være en del af virksomheden fra start, og med mulighed for f...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Studentermedhjælper

Glostrup Kommune

Brøndby
Studentermedhjælper til udvikling- og sundhedsopgaver Bliv studentermedhjælper i Sundhed og Udvikling i Glostrup Kommune, og få indblik i arbejdsopgaverne i en politisk styret organisation. Vi søger en dygtig studentermedhjælper 10-15 timer om ugen ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Fødevarestyrelsens kontor for sund mad og kommunikation søger en studentermedhjælper, Glostrup

Fødevarestyrelsen

Brøndby
Vil du være med til at skabe sunde mad- og måltidsvaner for børn, unge og voksne? Er du ambitiøs og kaster dig ud i faglige udfordringer og praktiske opgaver? Så er du måske den studentermedhjælp, vi søger i Fødevarestyrelsens kontor for Sund mad og...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Studentermedhjælper til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning/PPR i Greve

Greve Kommune

Greve
Vi skal i gang med et stort 3 årigt udviklingsprojekt i et partnerskab med Socialstyrelsen og 10 andre kommuner. Projektet skal styrke den tidlige og forebyggende indsats til sårbare og udsatte børn og deres familier og foregår i et samarbejde med P...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Procesorienteret studentermedhjælper til PET

Politiets Efterretningstjeneste

Gladsaxe
Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Trives du med et mix af praktiske opgaver og dokumentation af arbejdsprocesser og flows? Vi tilbyder en mulighed for at få hands on og bruge dine kompetencer i praksis hos PET s it-driftssektion....