Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Har du lyst til at indgå i en spændende og travl hverdag i et juridisk og politisk miljø, og har du stor interesse for udlændingeområdet? Så er stillingen som student i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement måske noget for dig.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at være en del af International rekruttering i departementets Opholdsafdeling. Afdelingen består af fem kontorer og i alt ca. 115 medarbejdere.

International rekruttering har ansvaret for lovgivning, ministerbetjening og politikudvikling på området for rekruttering af arbejdstagere og studerende fra lande uden for EU. Det omfatter bl.a. de opholdsordninger, hvor højtkvalificerede arbejdstagere får adgang til det danske arbejdsmarked, adgangen for studerende fra udlandet og au pair-ordningen.

Arbejdet som studentermedhjælper i International Rekruttering består primært i konkret sagsbehandling, besvarelse af skriftlige borgerhenvendelser og en række administrative opgaver. Opgaverne kan herudover omfatte juridisk informationssøgning samt øvrige ad hoc opgaver.

Du får 6 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.


Vores forventninger til dig
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. jura, statskundskab eller en anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og vi ser gerne, at du som minimum er på 2. år af grunduddannelsen

Du har mod på et spændende job i et politisk miljø, hvor hverdagen kan være omskiftelig, og du udfordres fagligt og personligt. Vi forventer, at du er:

  • detaljeorienteret, grundig og selvstændig
  • fleksibel, engageret og serviceminded
  • løsningsorienteret og har en positiv tilgang til alle opgaver
  • selvstændig og god til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver
Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • at arbejde i en offentlig myndighed
  • forvaltningsret
  • konkret sagsbehandling og borgerbetjening
Yderligere information
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt under hele din ansættelse.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Charlotte Seidelin Haustorp på telefonnummer 61 98 34 53 eller på e-mail chht@uim.dk.


Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 24. november 2020, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 49.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.