Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til børneonkologiske forskningsprojekter på Børneonkologisk Laboratorium, Rigshospitalet

Juliane Marie Centret

Er du medicinstuderende, sundhedsvidenskabsstuderende eller lign. med ca. 3 år tilbage af dit studie, er du nysgerrig på forskning og har du flair for tal, grafisk opsætning, kommunikation og opgaveoverblik, så er du måske den rette til at varetage studenterjobbet på Børneonkologiske Laboratorium (Bonkolab), Rigshospitalet.

Som studentermedhjælper vil du være tilknyttet flere forskningsprojekter men primært Danish Collaborative Comprehensive Childhood CNS tumour Consortium (5C) og Childhood Oncology Network Targeting Research, Organisation & Life expectancy (CONTROL). 5C er et nationalt forskningskonsortium, der har til formål at styrke og koordinere forskning inden for børnehjernetumorer. CONTROL er et nationalt forskningscenter, der dækker alle områder af børnekræftforskning og hvis overordnede formål er at reducere forekomst og dødelighed af kræft hos børn samt senfølger. Projekterne er omfattende og kræver koordinering, mødeoverblik og løbende kommunikation, og vi mangler hjælp til at støtte op om den daglige drift.

Stillingen er placeret på Børneonkologisk Laboratorium, BørneUngeAfdelingen, Rigshospitalet, som er Danmarks største enhed for børnekræftforskning med mere end 100 ansatte. Det tværfaglige personale består af bioanalytikere, sygeplejersker, infrastrukturpersonale og en stor gruppe af forskere, der favner alle typer børnekræft og alle områder af børnekræftforskning.

Arbejdsopgaver
Opgaverne vil spænde fra booking af møder, kommunikation til samarbejdspartnere og tilknyttede forskere til opgaver af mere analytisk karakter, brug af XL-ark, beregninger, hjemmesideopbygning og lign., dog med vægt på de driftsmæssige opgaver.

Dine opgaver vil foregå i tæt samarbejde med overlæge René Mathiasen og videnskabelig koordinator Naja Vucina Pedersen og med din placering på Bonkolab vil du løbende have kontakt med forskere og øvrigt personale samt opnå kendskab til de forskellige forskningsprojekter.

Vi forventer ikke, at du har forhåndskendskab til børneonkologisk forskning eller sygehusvæsenet, men vi søger en person, der er åben for nye udfordringer, kan arbejde fokuseret og organiseret, har evner inden for beregning og en smule statistik samt har æstetisk sans ift. udformning af pjecer, hjemmesider og lign. Vi søger med andre ord en person med alsidige egenskaber, men også en person der trives med, at en stor del af arbejdet er rutinepræget.

Ansættelsen
Vi tilbyder en 5-10 timers stilling som studentermedhjælper. Du vil blive ansat af Rigshospitalet efter gældende overenskomst. Vi ønsker, at du tiltræder stillingen i begyndelsen af 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte Naja Vucina Pedersen: naja.vucina.pedersen.01@regionh.dk, tlf. 20640661.

Klik på ”søg job” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i løbet af januar og februar 2021.

Ansøgningsfrist: 20. januar 2021.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.