Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til byggeprojektet Ny Psykiatri Bispebjerg, Region Hovedstadens Psykiatri

Kunne du tænke dig en lærerig stilling, hvor du bliver en del af det bygherreteam, der over de kommende 3 år opfører 200 patientstuer og en akutmodtagelse til det psykiatriske nybyggeri ved Bispebjerg? Med patienten i centrum vil Region Hovedstaden over de kommende år realisere for 1,5 mia. kr. i psykiatribyggerier. Dette indebærer opførelse af Ny Retspsykiatri Sct. Hans og Ny Psykiatri Bispebjerg, som begge er byggerier i udførelsesfasen.

I den forbindelse leder vi efter en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at løfte nogle af de administrative opgaver på projektet Ny Psykiatri Bispebjerg. – Måske det er dig?


Lidt om jobbet og dine arbejdsopgaver i bygherreteamet

Byggeprojektet Ny Psykiatri Bispebjerg ledes og styres i dagligdagen af Region Hovedstadens Psykiatris Projekt- og Driftsafdeling. Du kommer til at indgå i bygherreteamet, som hjælp til byggeledelsen og får arbejdsplads i byggeledelsens kontorskure på Bispebjerg Hospital.

I samarbejde med byggeledelsen bliver du ansvarlig for en række registreringsarbejde med relation til byggepladsen, mandskab, fremdrift mv. Mere præcist vil dine primære arbejdsopgaver indebære:

  • Ad hoc-opgaver relateret til projektet
  • Hjælp til registrering af entreprenørers fremdrift herunder fotodokumentation
  • Support til mødeorganisering (teknik, kaffe, brød m.v)
  • Styring af adgangskontrolsystem og videoovervågningssystem, herunder trykning og udlevering af kort samt dokumentation af ulovlig adgang til pladsen
  • Indsamling og håndtering af dag-til-dag dokumentation af byggepladsforhold, herunder sikkerhed, indhegning, skure mv. samt bistand i forbindelse med byggepladsrunderinger
  • Bistand i forbindelse med vedligeholdelse af skurby for både funktionærer og timelønnede
Ny Psykiatri Bispebjerg

Projektet har til formål at samle den overvejende del af de nuværende psykiatriske behandlingsafsnit på hospitalerne Bispebjerg, Frederiksberg, Gentofte og Rigshospitalet.

Når det står færdigt, vil Ny Psykiatri Bispebjerg rumme 200 sengepladser og behandlingsfaciliteter i et bygningsanlæg designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur. Det færdige byggeri kommer også til at indeholde en psykiatrisk akutmodtagelse samt plads til undervisning og forskning.

Her og nu er vi godt i gang i marken med etape 1, som skal være indflytningsklar i begyndelsen af 2022. Herefter bygges etape 2, som står klar i 2024. Du kan læse mere om projektet her.


Vi tilbyder

Du bliver en del af et fagligt spændende og dynamisk miljø på en igangværende byggeplads, der lægger vægt på godt samarbejde og dialog på tværs af byggeriets parter. Du vil få en stor berøringsflade både med interne og eksterne samarbejdspartnere, samt gode muligheder for faglige- og personlige udfordringer. Som team tilbyder vi et uhøjtideligt miljø og en munter tone.


Om dig:

Som studentermedhjælper er det vigtig, at du trives i en hverdag med mange sideløbende processer og hvor dine opgaver kan variere fra mindre ad hoc-opgaver med korte deadlines til længerevarende opgaver. Du er indstillet på at lære nyt, træder til hvor der er behov for det og hjælper med at løfte alle slags forefaldende opgaver. Dertil forventer vi, at du:

  • har en systematisk og struktureret tilgang til opgaveløsning og tager ansvar for kvalitet og deadline
  • er selvstændig og tager selv initiativ ved tvivl om en opgave eller manglende viden
  • har gode samarbejdsevner og er vant til indgå i et team, der er fælles om at løfte opgaven
  • er rutineret bruger af MS Office og er god til at formulere dig i skrift og tale
For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være i gang med en relevant uddannelse indenfor byggeri, såsom ingeniør, byggetekniker, bygningskonstruktør eller lignende.


Om os

?Region Ho?vedstadens Psykiatri er Danmarks største psykiatriske hospital. Vi behandler årligt ca. 5?0.000 børn og voksne med psykiske sygdomme som skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.

Region Hovedstadens Psykiatri er geografisk fordelt over hele regionen og består af 8 psykiatriske centre, ét børne- og ungdomspsykiatrisk center, samt en fælles stabsfunktion, hvor direktionen har til huse.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, et tværfagligt læringsmiljø og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Løn- og ansættelsesvilkår

Vi forestiller os at arbejdstiden er 12 timer pr. uge, fordelt efter aftale på 3 dage om ugen. Der vil i perioder være mulighed for flere timer pr. uge. Stillingen er til besættelse d. 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder spændende, så vil vi meget gerne høre om dine erfaringer med arbejdslivet, hvad du interesserer dig for og hvem du er som kollega.

Søg via linket på siden senest d. 17. september 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 21. september 2020.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Jais Elvekjær på tlf.: 2053 4797, mail: jais.elvekjaer@regionh.dk eller projektchef Ulrik Hammer Jørgensen på tlf.: 2053 4780, mail ulrik.hammer.joergensen@regionh.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.