Studentermedhjælper til Copenhagen Solutions Lab

Vil du være med til at udvikle den intelligente og grønne by? Københavns Kommune søger en studentermedhjælper inden for smart city.  
 
Opgaven  
København vil være en af Europas smarteste byer, og for at opnå det skal vi arbejde tæt sammen med private virksomheder, universiteter og alle kommunens forvaltninger. For at understøtte dette mål søger vi så hurtigt som muligt en stærk studenterprofil, som frem til udgangen af 2018 vil arbejde med at få data og teknologi til at gå hånd i hånd med byudvikling.  
 
Vi tilbyder en unik mulighed for at arbejde med innovative virksomheder fra hele verden og de dygtigste forskere omkring morgendagens teknologier. Og som person får du rig mulighed for at præge Copenhagen Solutions Lab, som er Københavns Kommunes tværgående innovationsenhed for smart city.  
 
Det er helt afgørende, at Copenhagen Solutions Lab kan fungere i krydsfeltet mellem at være en innovationsenhed og en del af Teknik- og Miljøforvaltningen, og få det bedste ud af begge dele.
 
Som en integreret del af forvaltningen skal Copenhagen Solutions Lab bygge bro til kommunens faglige enheder og bidrage til at opfylde kommunens ambitiøse målsætninger. Samtidig skal enheden række ud til eksterne partnere og skabe nytænkende samarbejder med universiteter og private virksomheder for at finde nye løsninger.  
 
Vi søger en studentermedhjælper, der kan  
  • agere i rollen som personlig assistent for programlederen ift. mødelogistik og henvendelser  
  • være behjælpelig med administrative opgaver, herunder lettere økonomistyring samt arrangere events og workshops  
  • producere og opsætte nyheder til hjemmesiden og på sociale medier  
  • være ansvarlig for kontorets generelle IT-spørgsmål samt ad hoc-opgaver  
Dine kompetencer  
  • Du er struktureret i din opgaveløsning og i stand til at overskue mange og forskelligartede opgaver  
  • Du er stærk i formidling på både dansk og engelsk og til web  
  • Du har en forståelse for projekter og projektsprog  
  • Endelig er du selvstændig, hjælpsom og udadvendt  
Specifikke stillingskrav  
Du skal være studerende og læse en relevant videregående uddannelse.  
 
Hvem er vi?  
Copenhagen Solutions Lab koordinerer Københavns arbejde med smart city. Vi arbejder på tværs af kommunens forvaltninger og i partnerskab med erhvervslivet, universiteter og borgere for at udvikle løsninger til fremtidens grønne by. Copenhagen Solutions Lab er en del af enheden Kommunal Udvikling i Center for Bydækkende Strategier under Teknik- og Miljøforvaltningen.  
 
Vi tilbyder  
De fysiske rammer betyder også noget. Derfor holder vi til dagligt til i BLOX, som er en ny innovations- og væksthub inden for arkitektur, design, byggeri og byudvikling. Her får du rig mulighed for at møde andre organisationer og fagligheder, der arbejder med samme dagsorden.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen er hurtigst muligt og løber til udgangen af 2018 med mulighed for forlængelse – fortsat du stadig er under uddannelse  
 
Arbejdstiden er 15 timer om ugen med fast månedsløn.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Københavns Kommunes regelsæt gældende for studerende beskæftiget med akademisk arbejde. Det er en forudsætning, at du er aktivt studerende og kan dokumentere, at du er indskrevet ved en relevant uddannelsesinstitution.
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV i Word- eller PDF-format og dokumentation på igangværende uddannelse.
 
Spørgsmål?  
Har du lyst til at vide mere, kan du kontakte programleder for Copenhagen Solutions Lab Marius Sylvestersen på 2193 6520.
 
Du kan læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen på www.kk.dk og www.tmf.kk.dk samt www.cphsolutionslab.dk  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 27. februar 2018
 
Om Teknik- og Miljøforvaltningen 
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde.  Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Studentermedhjælper til Cykelprogrammet i Teknik- og Miljøforvaltningen

Mobilitet

Har du lyst til at bidrage til det generelle arbejde inden for cykelindsatsen? Så tilbyder vi en spændende stilling som studentermedhjælper med medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for mange københavnere. København er kendt vidt og b...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Studentermedhjælper til Cykelprogrammet i Teknik- og Miljøforvaltningen

Mobilitet

Har du lyst til at bidrage til det generelle arbejde inden for cykelindsatsen? Så tilbyder vi en spændende stilling som studentermedhjælper med medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for mange københavnere. København er kendt vidt og b...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant

Det Kgl. Bibliotek

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant Det Kgl. Bibliotek søger en studentermedhjælper til Bookingen i Kulturafdelingen. Stillingen er på ca. 7 timer om ugen, og den er ledige til besættelse snarest muligt. For at komme i betr...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura

Jura

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura Motiveres du af at arbejde i et dynamisk miljø i en stor juridisk afdeling, og har du lyst og evner til at tage aktivt del i vores mangeartede opgaver, så...