Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til DBCG

Sekretariatet for DBCG (Danish Breast Cancer Group) søger en studentermedhjælper per 01.03.2021. DBCG er et selvstændigt afsnit under Center for Kræft og Organsygdomme på Rigshospitalet, og hører administrativt under Region Hovedstaden.

DBCG har ansvar for vedligeholdelse og opdatering af en landsdækkende klinisk database for brystkræft, udarbejdelse af retningslinjer for behandling af brystkræft og rapportering af kvalitetsindikatorer. Desuden er DBCG en selvstændig forskningsenhed som planlægger og gennemfører kliniske forsøg samt epidemiologiske og translationelle studier i samarbejde med både danske og internationale forskningsmiljøer.

Alle sygehusafdelinger i Danmark, som er involveret i diagnostik og behandling af brystkræftpatienter, indberetter systematisk data til den kliniske database. Dette sker enten on-line via WEB-applikationer eller via elektroniske overførsler til en Oracle database.

Jobbeskrivelse

  • DBCGs database skal migreres fra en PHP 5.x version til en PHP 7.x version. Vi har derfor behov for en person til at gennemgå programmer med henblik på opdatering, så metoden hvorved PHP håndterer adgangen til SQL databasen fortsat fungerer.
Kvalifikationer

  • Du er i gang med en naturvidenskabelig uddannelse indenfor softwareudvikling, web-teknologi eller lignende.
  • Du har erfaring med relationelle databaser og programmering af web-sider.
  • Du har kendskab til Oracle og SQL samt client-server WEB-applikationer, herunder PHP og javascript.
Sekretariatets personale består af 2 læger, 1 projektsygeplejerske, 2 statistikere, 4 data managers samt et hold af medicinstuderende.

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og HK-Kommunal for kontor- og IT-personale, m.fl.

Arbejdstiden er 10-14 timer pr uge. DBCG er beliggende på Strandboulevarden 49, 4. sal, 2100 København Ø.

Ansøgning

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til chefstatistiker Maj-Britt Jensen, maj-britt.raaby.jensen@regionh.dk eller data manager Brian Hermansen, brian.schmidt.hermansen@regionh.dk. På Rigshospitalets hjemmeside www.Rigshospitalet.dk, kan du få flere oplysninger om Rigshospitalet og Center for Kræft og Organsygdomme.

Du bedes sende din ansøgning inkl. CV via linket senest 1. februar 2021. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 5/6.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.