Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til efter- og videreuddannelse på sundhedsområdet

Kunne du tænke dig et studiejob, hvor du er med til at understøtte videreuddannelser af høj kvalitet? Er du ferm til IT og Office-pakken, og har du lyst til at hjælpe med at sikre de bedst mulige rammer for fremragende undervisning? Så har vi studiejobbet til dig.

?I Sundhedsafdelingen på Videreuddannelsen er vi optagede af at planlægge, udvikle og gennemføre praksisnære kompetenceudviklingsforløb af høj kvalitet, der skaber forandring i praksis. Det gør vi i samarbejde med en bred vifte af samarbejdspartnere i den kommunale, regionale og private sektor.

Vi søger aktuelt en studentermedhjælper til administrative og planlægningsmæssige opgaver.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i vores afdeling vil du have en meget værdsat funktion, hvor du vil udføre opgaver for 15 forskellige kollegaer. Derfor handler det om at kunne holde hovedet koldt, tungen lige i munden og serviceniveauet højt.

?Opgaverne inkluderer alt fra planlægningsmæssige, administrative og praktiske opgaver til opgaver, der kræver, at du har kendskab til IT, da vi streamer en del af vores undervisning.

?Du vil blandt andet komme til at:

 • opdatere og finjustere lektionsplaner, scanne litteratur og uploade det på den online læringsplatform (ItsLearning)
 • introducere og supportere kollegaer og studerende i diverse IT-programmer (Teams, Zoom og Itslearning) og fungere som moderator, der streamer undervisning
 • producere og printe flyers som en del af markedsføringen af modulerne
 • varetage forskellige indtastningsopgaver
 • stå for praktisk hjælp ifm. afvikling af undervisningsaktiviteter, herunder booking og klargøring af lokaler samt forplejning mv.
 • hjælpe med øvrige praktiske og ad hoc-opgaver.
Om dig
Du er i gang med en videregående uddannelse og har interesse for uddannelse, administration og IT.

?Derudover forestiller vi os, at du:

 • arbejder systematisk og struktureret samt har et godt overblik
 • har flair for administrative opgaver
 • er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer
 • har gode samarbejdsevner og er serviceminded
 • har kendskab til IT og Office pakken samt hurtig til at sætte dig ind i nye systemer.
Vi tilbyder:

 • en afdeling og et område med gode og ambitiøse kollegaer, der holder humøret højt – også når det går stærkt
 • gode muligheder for sparring og samarbejde med andre studentermedarbejdere
 • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse i forhold til dit studie.
Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om stilling på 15-20 timer om ugen fra 1. september 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Du ansættes som studentermedhjælper, og din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Vi løser primært opgaver i hovedstadsregionen, og din primære arbejdsplads forventes at være Tagensvej 18, 2200 København N, men det kan ske, at du skal udføre opgaver på en af vores andre lokationer i København og undtagelsesvis i Hillerød.

Vil du vide mere? ?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte administrativ konsulent Josephine Lynggaard Sloth på tlf. 51 38 03 73 eller videreuddannelsesleder Katrine Riisgaard Pedersen på tlf. 2373 3325.

?Interesseret?
Send din ansøgning, CV, bevis for studieaktivitet og evt. eksamensbeviser via ansøgningsknappen senest den 9. august 2020. Vi holder samtaler den 19. august 2020.

? Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.