Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Enheden for Miljø i Center for Regional Udvikling

Miljøenheden i Center for Regional Udvikling søger en engageret studentermedhjælper til at besvare forespørgsler om jordforurening. Stillingen er på 12 timer ugentligt.


Om jobbet
Region Hovedstaden besvarer årligt ca. 40.000 forespørgsler, heraf ca. 11.000 manuelt angående jordforurening. Henvendelserne kommer typisk fra ejendomsmæglere i forbindelse med salg af ejendomme.

Det vil være din primære opgave at besvare disse henvendelser. Herudover vil du i nogle situationer indgå i løsningen af enhedens øvrige opgaver – ofte i relation til forskellige it-systemer.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Søgning af oplysninger i Region Hovedstadens databaser vedrørende jordforurening
  • Besvarelse af henvendelser fra bl.a. ejendomsmæglere
  • Bistand til kolleger, f.eks. opdatering af databaser og udsendelse af elektronisk post
  • Andre forefaldende opgaver, som gør hverdagen lettere for centrets medarbejdere
Vi forventer, at du

  • Arbejder struktureret og trives med rutineopgaver
  • Er omhyggelig, pligtopfyldende og ansvarsbevidst
  • Forstår vigtigheden af at indgå i en servicefunktion
  • Er frisk på at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt

Om os
Center for Regional Udvikling har ca. 220 medarbejdere. Vi spiller en central rolle i regionens vision om at være den grønne og innovative metropol med høj vækst og livskvalitet samt et sammenhængende sundhedsvæsen på internationalt topniveau.

Udover Enheden for Miljø består Center for Regional Udvikling af enhederne Mobilitet og Uddannelse, Sundhedsforskning og Innovation samt Sekretariatet.


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn er i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstaden og relevant faglig organisation. Stillingen er med tiltrædelse cirka primo april 2020. Du bliver ansat i Region Hovestaden med arbejdssted på Regionsgården i Hillerød.


Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til specialkonsulent Pernille Holm på tlf. 38 66 56 30 eller specialkonsulent Lotte M. Petersen på tlf. 38 66 56 49.


Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er torsdag den 27. februar 2020 kl. 12.00. Der afholdes samtaler i uge 11-12. Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter til os ved at benytte vores online ansøgningsfunktion.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, læs mere på www.regionh.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.