Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til eSundhed

Vil du styrke dit kendskab til sundhedsdata og samtidig bidrage til at synliggøre resultaterne i sundhedsvæsenet? Så tilbyder vi et job som studentermedhjælper i sektionen Dataformidling og Strategi, hvor du blandt andet skal bistå i den daglige drift og i udviklingen af vores statistikbank eSundhed.

Om os
I Sundhedsdatastyrelsen indsamler vi en lang række sundhedsdata om danskernes sundhed i nationale sundhedsregistre. Data i vores sundhedsregistre er kendt for at være blandt de bedste i verden og data bruges bl.a. til forskning og til at udvikle kvaliteten af det danske sundhedsvæsen. En af vores vigtigste opgaver er at formidle sundhedsdata til både borgere og brugere i sundhedsvæsnet på en intuitiv måde, så de skaber værdi og indsigt – og skaber åbenhed om sundhedsvæsenets resultater.

I sektionen Dataformidling og Strategi arbejder vi med at formidle sundhedsdata. Vi er ansvarlige for sidste led i værdikæden i datas vej gennem Sundhedsdatastyrelsen, hvor data skal møde slutbrugeren og afspejle brugerens behov.

Kernen i vores arbejde er Sundhedsdatastyrelsens data- og statistikportal (www.esundhed.dk). Her stiller vi en lang række opgørelser og statistikker om sundhedsvæsnet til rådighed for offentligheden om alt fra patientrettigheder til dødsårsager. Vores brugere spænder fra borgere og journalister til forskere og embedsmænd. I sektionen varetager vi desuden Sundhedsdatastyrelsen strategiske arbejde med at skabe rammer for brug af sundhedsdata i sundhedsvæsenet og til forskning.

Din hverdag hos os
Du kommer til at få en bred portefølje af forskelligartede opgaver. Nogle opgaver vil du skulle varetage selvstændigt, mens andre vil være i tættere samarbejde med kollegaer fra sektionen.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • opdatering af indhold på esundhed.dk, herunder upload af data og tilretning af datavisninger i visualiseringsværktøjet Qlik
  • opsætning og vedligehold af tekster på eSundhed.dk i værktøjet Sitecore
  • overvågning af fællespostkasser og besvarelse af forespørgsler for brugere
  • løbende ad hoc opgaver i relation til afdelingens generelle portefølje, herunder fx mødebooking, journalisering, udarbejdelse af præsentationer mv.
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er en fagligt stærk studerende på en relevant uddannelse, f.eks. inden for datavidenskab, kommunikation og IT, sundhedsinformatik eller lignende. Du har en god dataforståelse og et godt kendskab til kodning, opsætning af hjemmesider og datapræsentationer.

Derudover er det fordel, hvis du kendskab til eller interesse for sundhedsområdet. Vi forestiller os, at du er godt i gang med din bacheloruddannelse, men fortsat har nogle år tilbage af studiet.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er analytisk stærk og har god talforståelse
  • har interesse i at arbejde med databaser og visualiseringsværktøjer, fx Qlik eller Power Bi
  • kan sætte dig i brugerens sted og er serviceorienteret
  • behersker dansk og engelsk, både på skrift og i tale på akademisk niveau
  • har evnen til hurtig at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver
  • kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine arbejdsopgaver
Vi tilbyder
Som studentermedhjælper i Sundhedsdatastyrelsen bliver du en del af et miljø præget af høj faglighed. Du får konkret erfaring med formidling og visualisering af data og brug af databaser, og du får indgående kendskab til sundhedssystemets indretning og brug af sundhedsdata i myndighedsopgaver. Personligt får du udfordrende opgaver og et stort selvstændigt ansvar i din opgavevaretagelse.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. atalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

Ansættelsen er gennemsnitligt på 15 arbejdstimer ugentligt, men med fleksibilitet i forhold til dine eksamensperioder.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til akademisk medarbejder Søren Vilhelmsen på tlf. 3268 9199.

Er du interesseret?
Klik på "søg jobbet her" og send os din ansøgning med CV og karakterudskrift. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.