Studentermedhjælper til Familierådgivningen

Er du socialrådgiverstuderende, og har du lyst til at prøve at arbejde i en familierådgivning sideløbende med studiet?


Så er en studentermedhjælperstilling i Familierådgivningen i Thisted Kommune måske noget for dig.


I Familierådgivningens sagsbehandlersektion arbejder vi med børn fra 0-22 år og er opdelt i en Modtagelse, hvor underretningerne modtages og tidlig forebyggende arbejde igangsættes. Et Undersøgelses- og foranstaltningsteam, hvor der udarbejdes børnefaglige undersøgelser, handleplaner og der følges op på forebyggende foranstaltninger samt efterværn. Slutteligt er der et Anbringelsesteam, hvor der udelukkende arbejdes med anbragte børn.


Vi er ca. 26 rådgivere i sektionen og arbejder ud fra ICS som metode og med DUBU som IT-værktøj. Du vil således få mulighed for at få et nærmere kendskab til de aktuelle anbefalede metoder i arbejdet med børn, unge og deres familier.


Stillingen vil som udgangspunkt være med tilknytning til Undersøgelses- og foranstaltningsteamet, men der kan være mulighed for opgaver i andre teams. Det vil være en fordel, at man har afsluttet sin praktikperiode.


Opgaverne vil bestå af administrativ hjælp, herunder evt. deltagelse i møder, efterfølgende journalføring, indhentning af oplysninger, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, aktindsigter, sagsgennemgang ift. opfølgning på sager og lignende.


Vi forventer, at du er positiv indstillet, kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at kaste dig over nye opgaver. Du skal have mod på også at samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartner og være omstillingsparat ift. opgaver.


Vi tilbyder en stilling på 10 timer pr. uge i foreløbig en periode på 6 mdr. Løn- og ansættelsesvilkår efter HK's overenskomst.


Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2018.

Ved eventuel ansættelse skal der underskrives samtykkeerklæring til indhentelse af børneattest.


Spørgsmål rettes til Camilla Hassing tlf. 29 67 55 57 eller Henriette Lindgaard tlf. 25 11 19 06.


Ansøgningsfrist den 7. marts 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her