Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til GIS-opgaver

Har du kendskab til GIS, og kan du holde flere bolde i luften på en gang? Vil du have relevant erhvervserfaring fra en stor organisation og Danmarks største naturforvalter? Naturstyrelsen søger til enheden NATUR en studentermedhjælper, der skal understøtte den faglige opgaveløsning bl.a. ved at forberede kort og data.

Om Naturstyrelsen
Naturstyrelsen forvalter statens skove- og naturområder samt udfører naturprojekter over hele landet. Naturstyrelsen har ca. 700 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat på de 16 lokale enheder rundt i landet. Som styringskontor for Naturstyrelsens arealforvaltning sætter NATUR retning for forvaltning af Naturstyrelsens arealer, herunder sikrer, at der sker den fornødne afvejning af benyttelses- og beskyttelseshensyn i driften på baggrund af bl.a. Folketingets og ministerens ønsker f.eks. i forhold til udlægning af urørt skov og Naturnationalparker. NATUR består af 3 teams med én kontorchef, 22 medarbejdere og 2 studentermedhjælper.

Dine opgaver
Som studentermedhjælper i NATUR kommer du primært til at understøtte Naturs faglige opgaver.

Dine kerneopgaver bliver at:

 • Udarbejde kortmateriale til forvaltningsplanerne i GIS
 • Opdatere Naturstyrelsens hjemmeside
 • Opdatere Naturstyrelsens intranet
 • Udføre ad hoc analyseopgaver
 • Håndtere arealdata
 • Løse forskellige andre opgaver i NATUR

Foruden de omtalte opgaver, vil du også få mulighed for at bidrage til andre dele af kontorets arbejdsområder, afhængig af dine kvalifikationer. Det kunne fx være på projekter i biodiversitetsteamet eller i friluftsteamet.

Du kan forvente et spændende og varieret job i en enhed, der arbejder tæt sammen med kollegaer i hele landet samt Miljø- og Fødevareministeriets øvrige styrelser og departement. Du vil få mulighed for at spørge ind til styrelsens arbejde og lære om naturforvaltning i en politisk styret organisation.

Din profil
Vi søger en studerende med interesse for både GIS og vores fælles natur. Vi forestiller os, at du kan være i gang med en videregående uddannelse inden for fx biologi, skov- og landskabsingeniør, forstkandidat, arkæologi, jordbrugsteknologi, miljøteknologi mv. hvor du har opnået viden og/ eller erfaring med brugen af GIS-værktøjer.

Derudover forventer vi, at:
 • Du er god til at samarbejde
 • Du har en god analytisk sans og godt kendskab til Excel
 • Du er god til at formulere dig i skrift og tale
 • Du trives med at arbejde struktureret og er kvalitetsbevidst
 • Du er opsøgende og lærenem

Vi tilbyder
Du vil få relevant erhvervserfaring i en stor organisation med høj faglig kompetence. Der er en uformel tone i teamet og du får gode kolleger, som gerne vil have din hjælp til at løse opgaverne.

Arbejdstiden vil i gennemsnit være 10 timer om ugen. Der aftales faste mødedage med mulighed for at aftale fleksible mødetider i eksamensperioder m.m.

Løn- og ansættelsesvilkår
Er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Dit tjenestested og din arbejdsplads bliver ved Naturstyrelsen, Gøddinggård, Førstballevej 2, 7183 Randbøl.

Yderligere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte teamleder Per Lynge Jensen på tlf. 91 32 95 42.

Stilling ønskes besat snarest muligt.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning og CV, senest søndag den 20. september 2020.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Naturstyrelsen forvalter Miljø- og Fødevareministeriets cirka 200.000 hektar skove og naturarealer, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturarealer. Naturstyrelsen gennemfører praktiske opgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og konkrete friluftslivs- og naturprojekter - ofte i samarbejde med andre myndigheder, organisationer og frivillige. Kystdirektoratet er en del af Naturstyrelsen og varetager drifts- og myndighedsopgaver inden for kystbeskyttelse, maritim infrastruktur, klitfredning, strandbeskyttelse og varetagelse af statens højhedsret over søterritoriet. Vi befinder os på 16 enheder fordelt i hele landet - vi sikrer solid forankring med fokus på lokale ønsker og behov.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.