Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til grafisk og praktisk arbejde i Områdefornyelse Nordvest

Områdefornyelse Nordvest søger en studentermedhjælper til at stå for vores grafiske arbejde samt hjælpe med praktisk arbejde i forbindelse med events.

Vi formidler lokalområdets historie og mennesker og områdefornyelsens projekter gennem gadeudstillinger, plakater og en bred vifte af andre informations­materialer.

Vi forestiller os, at du er godt i gang med dine studier indenfor arkitektur, grafisk design el.lign. Stillingen er 15 timer ugentlig og er tidsbegrænset til 30. september 2021.

Om Områdefornyelse Nordvest
Områdefornyelse Nordvest er en seks-årige indsats, der arbejder på at skabe en positiv og social balanceret udvikling i det udsatte byområde i Nordvest. Vi arbejder med strategisk byudvikling og integrerer fysiske, sociale og kulturelle projekter. Vi kombinerer fysiske løft af nedslidte byrum med kulturelle og sociale indsatser, så de fysiske byrumsforbedringer fremmer lokale fællesskaber.

Vi arbejder med at forstå og formidle kvarterets historie, udvikling og personlige fortællinger, som knytter sig til kvarteret. På den måde skaber vi sammen med kvarterets borgere en fælles forståelse af Nordvests egenart og udvikler projekterne med afsæt heri. 

Alle områdefornyelsens projekter udvikles i tæt dialog med lokalområdet, og vi har brug for en dygtig studentermedhjælper, der kan kommunikere komplekse projekter gennem grafisk arbejde. Områdefornyelsen lukker til september 2021, og vores nye kollega skal kunne være med til helt til afslutningen og assistere med vores mange afslutningsaktiviteter og formidlingsopgaver.

Du bliver del af et tværfagligt sekretariat, der består af en projektchef, 4 projektledere, en projektmedarbejder og en studentermedhjælper. Vi lægger vægt på tværfaglig sparring, ærlighed, tillid og humor. Områdefornyelsen er organisatorisk forankret i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, men arbejdsstedet er i Nordvest. Områdefornyelsen har en styregruppe med 25 repræsentanter for lokalområdet og de kommunale forvaltninger samt fem arbejdsgrupper med borgere.

Dine primære opgaver bliver

  • grafisk design af udstillinger om Områdefornyelsens projekter og informations- og præsentationsmaterialer til styregruppe, lokalområdet m.fl.
  • grafisk opsætning af sociale undersøgelser og mindre opgaver som navneskilte, klistermærker o.lign.
  • forefaldende, praktisk arbejde i forbindelse med møder, events og arrangementer

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du er mindst midtvejs i din uddannelse, gerne indenfor arkitektur eller grafisk design. Vi forventer derudover, at du

  • er superbruger i Adobe-pakken
  • har et stærkt visuelt blik og kommunikationsevner
  • har gode ideer til, hvordan vi formidler komplekse projekter og kvarterets historie og borgere på en let tilgængelig og motiverende måde gennem grafisk materiale
  • er indstillet på også at arbejde om aftenen, når der er møder og event
  • arbejder selvstændigt, struktureret og evner at tilpasse dig, når planer må ændres
  • vil tage fra med praktisk arbejde i et lille sekretariat

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 15 timer om ugen. Stillingen er til besættelse snarest muligt og tidsbegrænset til den 30. september 2021.

Mere information
Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektchef Anne Steen Hansen på 2155 5282.

Kvarterplanen kan læses her: http://www.kk.dk/omraadefornyelsenordvest.

Områdefornyelsernes arbejde kan også følges her: www.facebook.com/nordvest.omf.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 24. november 2020
Vi afholder samtaler i uge 48.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr. 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.