Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til KBH Cykeloprydning

Vil du bidrage til at gøre København til en endnu bedre cykelby? Så tilbyder vi en spændende stilling som studentermedhjælper med medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for mange københavnere.

København er kendt vidt og bredt som verdens bedste cykelby, og der er massiv lokal og politisk interesse for, hvordan cykelinvesteringer kan sikre god fremkommelighed og en bedre by at leve og opholde sig i. Også ude i verden er der stor interesse for vores unikke cykelkultur og ambitiøse satsninger på cykelområdet.

Vi har derfor brug en studentermedhjælper, der kan hjælpe med at få tingene til at ske i en travl hverdag.

Cykeloprydning
Du vil komme til at arbejde i enheden Kontrakter, der er en del af afdelingen Parker, Kirkegårde og Renhold i Teknik- og Miljøforvaltningen. Vi er et hold medarbejdere, der går meget op i at gøre en forskel ude i byen, både strategisk og praktisk, og vi værdsætter både et godt grin og levende diskussioner. Vi nyder hinandens forskellige fagligheder og bestræber os på at dele erfaringer på tværs.

Som studentermedhjælper vil du indgå i Udviklingsteamet for adfærd, ren by og cykeloprydning, som løbende vil sparre med dig og vejlede dig i forhold til dine opgaver. Du vil desuden komme til at arbejde sammen med kollegaer fra Byinventar og have kontaktflade i resten af forvaltningen. Generelt er vi en håndfuld engagerede kolleger med meget forskellige baggrunde, der tæller bl.a. ingeniører, jurister, geografer og humanister.

Som studentermedhjælper vil du få ansvar for følgende opgaver

  • Besvarelse af henvendelser fra borgere, virksomheder og interesseorganisationer
  • Databehandling og opdatering af driftsdata, herunder GIS-data   
  • Bidrage til analyse- og udviklingsarbejde i bred forstand
  • Deltagelse i planlægning og udførelse af effektmålinger
  • Praktiske ad hoc-opgaver

Om dig
Du læser formentlig et fag indenfor byplanlægning, samfundsfag, kommunikation eller lignende, men du kan også have en anden profil. Vi forventer dog, at du har stor interesse for byen og lyst til at arbejde med cykelindsatsen.

Du skal minimum studere på 2. år, være meget god til at formulere dig skriftligt, kunne omgås mange forskellige mennesker og være indstillet på mange forskellige typer af opgaver i en travl hverdag, herunder også mere driftsmæssige opgaver. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med brug af GIS-værktøjer fx Q-gis.

Ansættelsesvilkår
Stillingen en midlertidig stilling i 4 måneder, med mulighed for forlængelse. Stillingen er med start snarest muligt og med et gennemsnitligt timeantal på 7,5 timer om ugen, dog med fleksibilitet i forhold til eksamensperioder, ferie med videre. Du bliver en del af enheden Kontrakter, der tæller 21 medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Din ansøgning skal være på max en side, og dit CV skal være på max en side. Øvrige relevante dokumenter, som f.eks. dokumentation for uddannelse og lignende, bedes du først medbringe ved en evt. samtale.

Arbejdssted
Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, Kontrakter.
Vi bor i Njalsgården, en kontorbygning på Njalsgade, 2300 København S.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektleder Kira Thume på 4049 4264.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 7. juli 2020

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.