Studentermedhjælper til Kollektiv Trafikkontoret i Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement

Er du talstærk, en dygtig skriftlig formidler og vil du arbejde med de forskelligartede opgaver, der findes i et departement? Så kan vi tilbyde et studierelevant job i et spændende og stærkt fagligt miljø. 
 
Ny taxilov, anlæg af letbaner, harmonisering af billetpriser, handicaptilgængelighed, organisering af den kollektive trafik og rejsekort er nogle af Kollektiv Trafikkontorets opgaver. Det er områder, som har stor betydning for rigtig mange mennesker hver eneste dag. Det betyder, at vi løser opgaver på områder, hvor der er meget fokus fra medier og samfund. Det er derfor vigtigt, at du er interesseret i den politiske proces og tiltrækkes af faglige udfordringer. 
 
Stillingen 
Som student i departementet vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Det betyder, at du – med den nødvendige sparring med kollegerne i kontoret – har stor indflydelse på, hvordan du vil løse dine arbejdsopgaver. Vi tilbyder således et job med god mulighed for faglige udfordringer og udvikling. 
 
Dine arbejdsopgaver spænder vidt og afhænger af den politiske dagsorden. Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for transportområdet, der især vil vedrøre Kollektiv Trafikkontorets større projekter og forskellige løbende opgaver, herunder: 
• Bistå kontorets betjening af ministeren i form af udarbejdelse af notater, besvarelse af folketingsspørgsmål mv. 
• Databearbejdning og ”talknusning” i diverse analyser 
• Udarbejde udkast til besvarelse af borgerhenvendelser 
• Koordinering af kontorets interne processer 
• Ad hoc-opgaver, store som små 
 
Kvalifikationer 
Ved besættelse af stillingen vil der blive lagt vægt på, at du: 
• har en relevant samfundsfaglig baggrund - eksempelvis stud.polit., stud.scient.pol. eller lignende 
• er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen 
• har stærke kommunikative færdigheder såvel skriftligt som mundtligt 
• har en god talforståelse 
• har en analytisk sans 
• trives med en stor grad af selvstændighed i løsningen af dine arbejdsopgaver 
• er i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver 
• har en interesse for og/eller viden om politik og offentlig forvaltning 
 
Om os 
Kollektiv Trafikkontoret består af 10 engagerede medarbejdere. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed, arbejdsomhed, faglig sparring og godt humør. Vi beskæftiger os med opgaver inden for udvikling og organisering af den kollektive trafik. Vi har (med dig) to studentermedhjælpere i kontoret. Det betyder, at vores studentermedhjælpere i høj grad har mulighed for at være med på og inddraget i spændende, større opgaver, hvor de kan følge den politiske proces fra start til slut.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer om ugen og aftales i forhold til den enkelte student. Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning. 
 
Yderligere oplysninger 
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fuldmægtig David Thisted på telefon 72 26 70 20 eller fuldmægtig Lea Lykke Andersen på telefon 25 67 64 12. 
 
Du kan desuden læse nærmere om job og karriere i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet her: https://www.trm.dk/da/job-og-karriere.
 
Din ansøgning  
Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest søndag den 4. marts 2018, men gerne snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende. Du ansøger via det link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, http://www.trm.dk. ;
 
Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomisk Afdeling

København
Økonomi- og Indenrigsministeriet søger studenter til kontoret for Konjunktur Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælp søges til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

København
Vil du være med til at sikre registrering af metadata på nyere danske film? Så er den ledige stilling i afdelingen Arkiver & Digitalisering måske noget for dig. Vi er en dynamisk afdeling med ca. 20 ansatte, der blandt andet har stort fokus på digit...