Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver, Regionshospitalet Horsens

Er du vores nye studentermedhjælper, som kan tage fat i nogle af de mange forskellige kommunikationsopgaver på et hospital?
 
Som studentermedhjælper på Regionshospitalet Horsens får du en opgaveportefølje, som spænder bredt – fra små praktiske opgaver til planlægning og koordinering af større kommunikationsaktiviteter.
Målgrupperne for de kommunikationsopgaver, du kommer til at løse, er primært patienter og personalet på hospitalet, men du kommer også til at kommunikere med medierne og andre af hospitalets samarbejdspartnere.
En af dine primære opgaver bliver bl.a. at stå for produktionen af kommunikationsmaterialer som patientpjecer og plakater. Du kommer  til at producere tekst, billeder og video til hospitalets profiler på de sociale medier og til infoskærme samt hjælpe med redigering af hjemmeside og intranet. Du kommer også til at arbejde med planlægning og afvikling af forskellige arrangementer som f.eks. Åbent Hus på hospitalet.
 
Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • Er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation.
  • Har kendskab til billedredigering og grafisk arbejde. Erfaring med InDesign og Photoshop er en klar fordel, men ikke et krav - så længe du har lyst til at lære det.
  • Skriver fejlfrit, letlæseligt og med styr på tegnsætningen.
  • Er nysgerrig og løsningsorienteret og med evner for – gennem dialog – at skabe et tillidsfuldt samarbejde med hospitalets ansatte, som repræsenterer en bred vifte af forskellige fagligheder.
  • Er vedholdende i forhold til at følge dine opgaver til dørs.
Hvem er vi?
Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af hospitalets kommunikationsenhed, der består af en webkoordinator og en kommunikationschef. Vi er en del af hospitalets administration med ca. 50 medarbejdere, som alle har fokus på at levere ydelser af en høj kvalitet til hospitalets kliniske personale.
Regionshospitalet Horsens er et af Region Midtjyllands fem akuthospitaler og dækker et område med ca. 218.000 indbyggere i primært Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder. Foruden akut og planlagt hospitalsbehandling varetager vi også uddannelse, udvikling og forskning. Hospitalsenhedens årlige budget er på ca. en mia. kr.
 
Få flere informationer om stillingen ved henvendelse til kommunikationschef Mette Vestergaard Rasmussen tlf. 23818614 eller kontakt vores nuværende studentermedhjælper Catherine Perez Mikkelsen på tlf. 25533720.

Praktisk info
Stillingen som studentermedhjælper er på 15 timer pr. uge og aflønnes efter overenskomstens regler. Timerne er placeret på to fleksible ugedage, og vi tager hensyn til eventuelle eksaminer.
Vi ser gerne, at du tiltræder den 1. eller den 15. juni 2018.
Stillingen er tidsbegrænset til et år. Ansøgningsfristen er den 1. maj, hvorefter vi hurtigst muligt indkalder relevante kandidater til en samtale.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Norsktalende/skrivende studentermedhjælper til tekstbureau

TEXTA ApS

Vi er en ung virksomhed i rivende vækst med kunder i hele Skandinavien, og vi søger derfor en norsktalende studentermedhjælper til jobbet som tekstforfatter i hjertet af Smilets By. Du får til opgave at hjælpe vores kunder med udfærdigelse af norske...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Svensktalende/skrivende studentermedhjælper til tekstbureau

TEXTA ApS

Vi er en ung virksomhed i rivende vækst med kunder i hele Skandinavien, og vi søger derfor en svensktalende skrivende studentermedhjælper til jobbet som tekstforfatter i hjertet af Smilets By. Du får til opgave at hjælpe vores kunder med udfærdigels...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Østjyllands Politi søger et antal studentermedhjælpere til Anklagemyndigheden

Østjyllands Politi, Hovedstation, og Rigspolitiet

Aarhus, Østjyllands Politi Vi søger et antal studentermedhjælpere til studiejob i Anklagemyndigheden. OM JOBBET Et studierelevant job med varierede arbejdsopgaver inden for flere forskellige retsområder, hvor der er mulighed for at arbejde selvstænd...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Studentermedhjælper til SciTech-Tinget på ST 973734

Aarhus Universitet

Science Technology (ST) søger en studentermedhjælper til SciTech-Tinget (STT). SciTech-Tinget er en sammenslutning af samtlige foreninger på ST og har som formål at give foreningerne en mulighed for at søge hjælp, støtte og inspiration hos andre for...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:6. juni 2018