Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Koncernøkonomi

Studentermedhjælper til KoncernøkonomiEr du i gang med en uddannelse inden for økonomi? Vil du prøve dine faglige færdigheder af i Danmarks største pensions- og sikringsselskab? Så er det dig, vi søger til en studenterstilling ca. 15 timer om ugen i Financial Planning & Analysis teamet, der er en del af ATP’s Koncernøkonomi.

Kan du sætte det komplekse i system?
Vi leder efter dig, der er teknisk velfunderet, og vil arbejde med økonomistyring og lære mere om controlling, analyser og procesoptimering i en kompleks kontekst. Dig, der vil afprøve dine evner i praksis og støtte teamet, når vi forbedrer processer på tværs af Koncernøkonomi samt sikrer korrekt økonomistyring.

I jobbet som studentermedhjælper beskæftiger du dig med en blanding af både faste opgaver og ad hoc opgaver. De faste opgaver vil bestå af forberedende opgaver ifm. månedsluk, vedligeholdelse af fordelingsnøgler, stamdata m.v.

Du vil derudover arbejde ad hoc med procesforbedringsopgaver og diverse analyser ved hjælp af Excel og SAP. Du kommer til at bearbejde forskellige data, arbejde i forskellige systemer, og du vil:

 • bidrage i forbindelse månedsluk
 • arbejde med effektiviseringsopgaver i bl.a. Excel, og måske VBA, på tværs af Koncernøkonomi
 • beskæftige dig med diverse ad hoc- og analyseopgaver, herunder i SAP BI værktøjer.
 • Kan du tage initiativ og stille spørgsmål ved status quo?
  Du er i gang med en videregående uddannelse inden for økonomi eller lignende (Cand. Merc., Cand. Polit. eller tilsvarende). Måske er du på sidste del af din bachelor, eller også er du på første del af din kandidatuddannelse.

  Du er struktureret, metodisk og detaljeorienteret. Du er motiveret, initiativrig og god til at samarbejde på tværs af fagområder.

  Vil du booste dit CV?
  ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

  Du bliver en del af Koncernøkonomi – os, der har ansvaret for økonomiområdet i ATP. Med kunden i centrum har vi en vision om at optræde som en strategisk partner, der tilfører forretningen værdi.

  Vi tilbyder et job i et entusiastisk miljø, hvor fagligheden er høj. Du får muligheden for at være med på en udviklingsrejse både fagligt og personligt, ligesom du kommer til at stifte bekendtskab med økonomistyring og procesoptimering, Activity Based Costing og SAP i praksis.

  Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, og vi er selvfølgelig fleksible med dine arbejdstider, så de hænger sammen med dit studie, eksamener mv.

  =


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.