Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Plan & Udvikling, By- og Landskabsforvaltningen

Har du interesse for strategisk byudvikling, kan vi tilbyde et spændende og lærerigt studiejob, hvor du vil blive tilknyttet byudviklingsplanen for det østlige Aalborg.

By- og Landskabsforvaltningen er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer i Aalborg Kommune. Plan & Udvikling er den forvaltningsgren, der har den strategiske udvikling af Aalborg Kommunes byer og landskab som omdrejningspunkt, heriblandt udarbejdelse af kommuneplan, byudviklingsplaner og lokalplaner mv. Plan & Udvikling består af ca. 50 medarbejdere, som blandt andet udgøres af ingeniører, arkitekter, landinspektører og sociologer.
 
Byudviklingsplanen for det østlige Aalborg er en nyopstartet byudviklingsplan. Du vil få mulighed for at være med fra starten og medvirke i de forskellige processer, der knytter sig til arbejdet med denne. Du kan evt. læse om de andre byudviklingsplaner der allerede er i gang på: https://www.aalborg.dk/om-kommunen/byplanlaegning/byudvikling

Vi tilbyder et spændende og lærerigt studiejob med udfordringer i en dynamisk, travl og afvekslende hverdag, med god mulighed for at få du kan få afprøvet dine kompetencer fra studiet. Studiejobbet er ca. 10 timer i ugen.

Vi har et godt arbejdsmiljø, en uformel omgangstone, god faglig sparring med kollegaer og ledelse, og vi sætter faglighed i opgaveløsningen højt.
 
Vi tilbyder, at du får indsigt i at arbejde i en politisk styret organisation og erfaring med at løse udviklingsopgaver inden for strategisk byudvikling.

Vi søger en engageret og selvstændigt arbejdede studentermedhjælper, der vil blive tilknyttet byudviklingsplanen for det østlige Aalborg.
 
Du vil i tæt samarbejde med projektlederen blandet andet være med til:

  • Metodeudvikling
  • Indsamling og analyse af kvalitative og kvantitative data
  • Hjælpe med afvikling af en bred vifte af aktiviteter, møder mv. herunder borgerinddragelsesprocesser
  • Diverse ad hoc-opgaver
Faglig profil:
  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse. Gerne sociologi eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse – men det er ikke et krav
  • Du må gerne være i slutningen af bacheloren eller i starten af kandidaten
  • Du er metodestærk i både kvalitative metoder og kvantitative metoder (særligt survey)
Personlig profil:
  • Du kan tage initiativ, arbejde selvstændigt og struktureret
  • Du er udadvendt og serviceminded
  • Du er god til at sætte dig ind nye emner, som kan være uden for dit fagområde
Hvis du har spørgsmål, kan de rettes til projektleder Louise Ladefoged, tlf. 9931 2231.
Vi skal have din ansøgning senest 01.03.2020 og forventer at afholde jobsamtaler i uge 10 eller 11 efter nærmere aftale. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”send ansøgning”. Der kan vedhæftes bilag som f.eks. motiveret ansøgning og CV i begrænset omfang.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.