Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Stab for Økonomi og Digitalisering

Vi søger snarest muligt en studentermedhjælp med lyst til at arbejde primært med kommunikation og formidling i Stab for Økonomi og Digitalisering.

Vi står over for en stor implementering af et nyt løn- og økonomisystem, som skal udrulles i hele organisationen fra den 1. januar 2019. Vi er allerede godt i gang med at opbygge struktur og system og skal meget snart i gang med at udarbejde konceptet for hele uddannelsesplanen.Vi har derfor brug for en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at udarbejde forskelligt kommunikationsmateriale, hjælpe med at lave vejledninger og gøre klar til vores uddannelse af super- og slutbrugere.

Du bliver en del af en spændende og travl hverdag med engagerede kolleger, gode sparringsmuligheder, stor fleksibilitet og en uhøjtidelig omgangstone. Derudover kan vi tilbyde dig indsigt i den kommunale verden.

Vi forventer, at du

  • har lyst til at arbejde med kommunikation og formidling
  • har godt kendskab til PowerPoint og også gerne til e-learning
  • kan balancere mellem at udføre dine opgaver omhyggeligt og samtidigt arbejde i et højt tempo
  • er serviceminded af natur og får energi af at hjælpe andre.

Vi forestiller os, at du er studerende på en bachelor- eller professionsbacheloruddannelse inden for kommunikation, formidling, digitale medier eller journalistik. Du kan også være studerende i økonomi eller offentlig administration med et stort fagligt overskud til at formidle sammenhænge. Det vil desuden være en fordel, hvis du har arbejdet med videoredigeringsprogrammer. Hos os bruger vi Screen-O-Matic.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være
  • udarbejdelse af forskelligt kommunikationsmateriale
  • udarbejdelse af vejledninger (skriftligt, video m.v.)
  • andre administrative ad hoc-opgaver.

Aflønning efter gældende overenskomst. Stillingen er på 8 timer om ugen, som du selv kan tilrettelægge i forhold til mængden af arbejdsopgaver og dit studie. Der er tale om en projektansættelse på 6 måneder og med tiltrædelse snarest muligt.

Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale.

Stab for Økonomi og Digitalisering er placeret på Rådhuset i Slagelse centrum tæt ved stationen.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
  • udviklingskonsulent Line Wagner Christensen tlf. 20 37 91 18

Frist
  • 27. juli

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her