Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til studieadministration

Til vores campus i Haderslev mangler vi en studerende til forefaldne administrative arbejdsopgaver i studieadministrationen.  
  
Arbejdsopgaverne kan f.eks. være:  

  • Digitalisering af arkiv 
  • Scanning af eksamensbeviser i FICS 
  • Diverse ad hoc opgaver i Studieadministrationen. 
  
Vi forventer en arbejdstid på ca. 4-5 timer ugentligt, men dette aftales konkret i forbindelse med ansættelsen, da arbejdstiden kan variere i forhold til mængden af arbejdsopgaver.??  
  
Din indgang  
Jobbet kræver, at du har gode samarbejdsevner samt gode kompetencer inden for it, og at du har lyst til at arbejde med administrative opgaver.  

Du vil blive en del af en velfungerende og travl studieadministration, og vi forventer, at du kan arbejde struktureret med fokus på detaljer og med en høj grad af ansvarlighed. 
 
 Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende studiejob, hvor du vil kunne udbygge dine administrative kompetencer og samarbejdsevner, samt opnå viden om og indsigt i arbejdet i en studieadministration.  
 

Om studieadministrationen  
Du bliver en del af afdelingen for studieadministration og HR. Den samlede afdeling består af 55 medarbejdere fordelt på campusser i Aabenraa, Haderslev, Kolding og Esbjerg, hvoraf de 49 medarbejdere er beskæftiget i studieadministrationen.
 

Vi er en afdeling med en uformel tone, hvor der skal være plads til både faglige diskussioner og et godt grin.  

 
Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.??  
  
Der aflønnes efter gældende overenskomst.?  
  
Yderligere oplysninger?  
Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte studieadministrativ leder Lene Rasmussen på tlf. 72 66 56 05 ellerlras@ucsyd.dk.  
  
Ansøgning 
Send din ansøgning til os via linket senest den 15. februar 2018 klokken 12.00.? 
Vi forventer at holde samtaler den 20. februar 2018..?  
 

Om os 
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver for eksempel lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyddesignere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os.  
Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.   
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her