Studentermedhjælper til SUA, Viborg

Studentermedhjælper til Sekretariatet, Specialområde Udviklingshæmning og ADHD

Sekretariatet søger en studentermedhjælper med tiltrædelse snarest muligt. Vi har brug for hjælp til løsning af analytiske opgaver, skriveopgaver og diverse ad hoc opgaver.

Specialområde Udviklingshæmning og ADHD er Region Midtjyllands samlede tilbud til voksne borgere med udviklingshæmning, der oftest har tillægsdiagnoser eller andre udfordringer, som gør, at de har brug for et specialiseret døgntilbud mv.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i Sekretariatet får du mulighed for at følge med i, hvordan vi arbejder med døgntilbud til borgere med handicap på det specialiserede socialområde. Studentermedhjælperens arbejdsopgaver er administrative omkring udvikling af kerneydelsen. Opgaverne vil blandt andet være at udarbejde interne arbejdsredskaber eksempelvis kvalitetssikringsprogrammet. At assistere i mindre praksisnære forskningsprojekter, udføre mindre web-opgaver samt hjælpe kursusadministrationen i Sekretariatet. De nærmeste kollegaer er 14 medarbejdere i Sekretariatet. Du vil få arbejdsopgaver, du selvstændigt skal varetage, men også opgaver, hvor du er tilknyttet gruppen af pædagogiske konsulenter samt udviklingskonsulenter. Sekretariatet er placeret i Viborg.

Personen
Vi søger en studerende, som er:

  • Godt i gang med en lang videregående samfundsvidenskabelig uddannelse eller uddannelse inden for kommunikation.
  • Har særligt flair for skriftlig kommunikation.
  • Har interesse for grafisk opsætning af skriftligt materiale.
  • Viser engagement, ansvarlighed og selvstændighed i opgavevaretagelsen
  • Arbejder effektivt og har gode samarbejdsevner.
  • Kan planlægge, koordinere og overholde tidsfrister.
  • Er stabil og omstillingsparat.
Om Specialområde Udviklingshæmning og ADHD
Vi beskæftiger ca. 350 medarbejdere fordelt på seks afdelinger, som ligger i Region Midtjylland, med i alt 138 døgnpladser og 83 dagtilbudspladser. I Specialområde Udviklingshæmning og ADHD har vi særlig viden om mennesker med udviklingshæmning og dom, udviklingshæmning og misbrug, udviklingshæmning og demens samt mennesker med Prader Willi-syndrom. I samarbejde med kommunerne tilrettelægger vi individuelle tilbud, som med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer, skaber en udvikling mod en øget selvstændighed.

Ansættelse
Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer pr. uge, eventuelt med mulighed for yderligere timer i ferieperioder. Ansættelse sker snarest muligt og efter gældende overenskomst.
Arbejdsstedet er Møgelkjærvej 6, 8800 Viborg, mens nogle af opgaverne vil kunne udføres hjemmefra.

Der skal indhentes referencer og straffeattest inden endelig ansættelse.
 
Yderligere oplysninger om stillingen
For yderligere information om Specialområde Udviklingshæmning og ADHD henvises til vores hjemmeside: www.sua.rm.dk.

Du kan kontakte udviklingskonsulent Louise Ægidius på tlf. nr. 5143 4114, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansættelsessamtaler finder sted fredag den 23. februar 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studentermedhjælpere til Juridisk Institut, Aarhus BSS (961183)

Aarhus BSS

Aarhus
Juridisk Institut søger 3 studentermedhjælpere. Stillingerne er ledige til besættelse fra 1. marts eller snarest muligt derefter. Ansættelsen vil ske for 1 år med mulighed for forlængelse. Juridisk Institut er et af de seks institutter ved Aarhus BS...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Psykologistuderende søges til forskningsprojekt

AUH Afd Q - Tværgående adm.

Aarhus
Studentermedhjælper søges til forskningsprojekt.Har du lyst til at få indblik i forskningsarbejde og lære klinisk assessment og er du psykologistuderende? Så er du måske n af projektets nye studentermedhjælpere. TRACT-RCT-projektet er en multi-cente...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Studentermedhjælp til digital læring-support (963249)

Health

Aarhus
Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser (CESU) ved Aarhus Universitet søger 1-2 studentermedhjælpere til at supportere undervisere i anvendelse af digitale læringsværktøjer. Jobbet er placeret i Aarhus N men du vil skulle rundt på flere af uni...