Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Sundheds-it

Studentermedhjælper til Sundheds-it

Har du evner og lyst til primært at bidrage til et delprojekt i Børne- og Ungdomspsykiatrien omkring patientplanlægning i de kommende måneder? Har du organisationsforståelse? – og let til smil og flair for samarbejde?

Så vil vi i Sundheds-it gerne have din hjælp i en hverdag, der er præget af store og små opgaver, temposkift og godt humør.

Om stillingen
I Psykiatriens Sundheds-it beskæftiger vi os med alt fra vores afdelingers anvendelse af Den Kliniske it-arbejdsplads til understøttelse af patientplanlægningsopgaven hos vores afdelinger på Aarhus Universitetshospital, Psykiatrien. Vi er 14 i teamet med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, og vi har arbejdspladser både i Aarhus og Viborg.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at støtte vores projektleder administrativt i form af udarbejdelse af dagsordner, referater og andre ad-hoc opgaver omkring delprojektet i Børne- og Ungdomspsykiatrien. Derudover er vi sikre på, at du kan inspirere os til at få øje på andre opgaver, som du kan hjælpe os med.

Vi leder efter en dygtig og ambitiøs studerende fra Universitet eller university college, og du kan f.eks. komme fra følgende studieretninger:

 • Informationsteknologi
 • Sundhedsteknologi
 • Klinisk Videnskab og Teknologi
 • Statskundskab
 • Sundhedsfaglig kandidat uddannelse

Vi forventer
 • At du motiveres af at være en del af et Sundheds-it team
 • At du er loyal, ansvarlig og engageret
 • At du både har lyst til 'at køre selv', og at du ser løbende feedback og samarbejde som en forudsætning for udvikling
 • At du har situationsfornemmelse
 • At du kan bevare overblikket – også i pressede situationer

Vi tilbyder
 • Et spændende studiejob
 • Et indblik i driften i ét af vores psykiatriske specieler
 • Gode og engagerede kolleger, der er med på at give dig ansvar i opgaverne
 • Et godt arbejdsmiljø og en arbejdsplads med en åben og uformel omgangstone
 • Mulighed for faglig sparring og for at blive en del af et interessant fagområde med højt humør og plads til udvikling

Ansættelse
Som studentermedhjælper hos os vil dit daglige arbejde primært foregå på vores adresse på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien, men som Corona-restriktionerne er i skrivende stund forestiller vi os, at en del af arbejdet dog vil bestå af hjemmearbejde.

Vi forestiller os, at din arbejdsuge vil udgøre cirka 15 timer, som vi vil bestræbe os på at tilrettelægge ud fra gensidig fleksibilitet. Dog har vi brug for dig til møder, hvor vi må tilgodese vores kollegaer i Børne- og Ungdomspsykiatrien. Der er tale om en tre måneders stilling med mulighed for forlængelse.

Send din ansøgning sammen med cv og eksamensbevis senest den 7. marts 2021. Fortæl os gerne om hvordan dine kompetencer kan understøtte vores indsatser og opgaver. Vi forventer at holde samtaler i uge 10 og 11 med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Kontakt Sundheds-it chef Lise Marcher på tlf. 9117 1440, hvis du vil høre nærmere.

Psykiatrien i Region Midtjylland er fordelt på 8 psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge. Psykiatriens cirka 3.000 ansatte behandler årligt over 30.000 borgere og modtager mere end 250.000 ambulante besøg. Psykiatristaben, der er psykiatriens administration, ligger på to matrikler i henholdsvis Viborg og Skejby, og består af fem fagområder; Ledelsessekretariat, HR, Økonomi og Planlægning, Kommunikation samt Kvalitet It og Udvikling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.