Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til webopgaver

Leder du efter et studiejob, hvor du kan afprøve dine kompetencer inden for web, SoMe og e-mail marketing? Så er du måske den studentermedhjælper, vi leder efter. 

Jobbet
Du vil blive en del af marketingafdelingen, hvor vi i det daglige arbejder med hele marketing paletten. Du vil - i tæt samarbejde med vores Marketing Coordinator – fokusere på driftsopgaver inden for web, SoMe og e-mailkampagner.

Dine arbejdsopgaver vil derfor blandt være:

 • Håndtering af content til deif.com
 • Eksekvering af SoMe content til bl.a. Facebook og LinkedIn
 • Opsætte e-mail kampagner i MailChimp
 • Håndtering og opsætning af e-mailsignatur-kampagner
 • Ad hoc opgaver
 • Erfaring med et CMS-og e-mail marketingsystem vil være en fordel.

  Det ugentlige timetal aftales løbende.

  Personen
  Du er i gang med en relevant uddannelse inden for eksempelvis e-handel eller multimediedesigner. Derudover har du et skarpt blik for detaljer og arbejder struktureret med dine opgaver. Da vi er en global virksomhed, behersker du engelsk både i skrift og tale.

  Hvad kan du forvente hos os?
  Kernen i vores værdier er respekt for det enkelte menneske, ambition om hele tiden at blive bedre, og en forståelse for vores organisation som helhed. Vi tror på, at værdierne spirer bedst i et uformelt arbejdsmiljø præget af frihed under ansvar og en flad organisationsstruktur, hvor mange opgaver løses i tæt samarbejde på tværs af organisationen. 

  DEIF er meget optaget af social ansvarlighed og samfundsansvar, og vi har et helt særligt fokus på bæredygtighed. Vi har derfor indført vores eget etiske regelsæt , der bygger på internationalt anerkendte konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption

  Interesseret?
  Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt www.deif.com/careers. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tenna Jensen, Marketing Coordinator, på tje@deif.com.

  Om DEIF
  DEIF blev etableret i Danmark i 1933 og er i dag verdensførende på det globale marked for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentral elproduktion til lands og til vands. Sagt lidt mere enkelt, så sørger vi for, at strømmen aldrig går.

  DEIF-koncernen er privatejet af grundlæggerens søn, Toke Foss, og DEIF har i dag mere end 550 medarbejdere og er repræsenteret på over 50 nøglemarkeder. 20 % af vores medarbejdere arbejder inden for forskning og udvikling med at finde nye miljøvenlige løsninger, der reducerer vedligeholdelsesomkostninger og brændstofforbrug for verdens elproducerende industrier. Vi kalder det:  POWER EFFICIENCY.  

  Ansøgningsfrist:
  hurtigst muligt

  Arbejdssted:
  DEIF A/SFrisenborgvej 337800 Skive Kontaktperson:
  Markering Coordinator
  Tenna Jensentje@deif.com


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.