Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere søges til PET's medieovervågning

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du heller ikke lade vær med at følge med i nyheder og sociale medier? Vibrerer din telefon konstant? Færdes du hjemmevant på sociale medier og kan samtidig løbe hurtigt når det gælder? Og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor frihed, demokrati og sikkerhed står i centrum for dine arbejdsopgaver?

Vi søger studentermedhjælpere, der bl.a. kan hjælpe os med den løbende medieovervågning af både den trykte og den digitale nyhedsdækning i Danmark og verden. Samtidig vil du skulle løse en række andre administrative sekretariatsopgaver samt lettere sagsbehandling i en politisk kontekst.

Hvem er du?
Du læser en videregående uddannelse, det kunne f.eks. være statskundskab eller lignende studieretninger på KU, CBS, RUC, ITU, eller en af landets andre videregående uddannelsesinstitutioner. Du har mindst et år tilbage af din uddannelse.

Det vil være en fordel, hvis du har relevant erfaring fra tidligere studenterjobs, evt. i den offentlige eller private sektor, eller gennem frivilligt arbejde.

Vi lægger desuden vægt på, at

• Du kan samarbejde på alle niveauer og spiller godt sammen i et større team

• Du har politisk tæft og kan skabe overblik over komplekse problemstillinger

• Du er pligtopfyldende og pålidelig

• Du har digital flair og synes det er spændende at sætte dig ind i tekniske løsninger, fx CMS, sociale medie værktøjer eller billed-/videoredigering

• Du er positiv, særdeles fleksibel og kan arbejde selvstændigt

• Du har særdeles gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner

• Du kan beholde overblikket og præcision, selvom du løber hurtigt

Vi tilbyder
Vi er en alsidig og spændende arbejdsplads med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tempoet er højt. Du får mulighed for at bidrage til arbejdet i en sikkerheds- og efterretningsorganisation og for at bidrage til at løse en række væsentlige opgaver.

Ansættelsesforhold

Ansættelse ønskes snarest muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Stillingen er ca. 20 timer ugentligt og involverer hjemmearbejde ca. hver anden weekend. Samtidig skal du forvente arbejde udenfor almindelig arbejdstid.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du som ansøger skal være opmærksom på. Vi anbefaler derfor, at du inden ansøgning læser ”Fra ansøgning til ansættelse” under ”Job i PET” på PET’s hjemmeside.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på rekrutteringsttelefonnr. 40 22 54 48 på hverdage kl. 09.00-14.00.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.
Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 6 og 7.

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.