Gem job

Studentermedhjælpere til Accounting, Lyngby

Del

Studentermedhjælpere til Accounting, Lyngby

Publiceret 14. april 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Studentermedhjælpere til Accounting, Lyngby

Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.

Indtast mailadresse

Indtast en gyldig mailadresse

Jeg giver mit samtykke til, at Garuda og virksomheden/organisationen, jeg søger ansættelse hos, indsamler og registrerer de personoplysninger, jeg afgiver. Klik her for at læse samtykkeerklæringen.

Dette felt er påkrævet.

Hvis du allerede er oprettet som ansøger til stillingen, kan du logge direkte ind her.

Samtykkeerklæring

Dataansvarlig

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Databehandler

GarudaVoldbjergvej 14, 2.sal8240 Risskovsupport@garuda.dk+45 87 46 86 00

Oplysning om indsamling af dine personoplysninger:

Ved udfyldelse af spørgeskemaet indhentes oplysninger om dit navn, e-mail, køn, CV og ansøgning.

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i dette spørgeskema. Derefter indhenter og behandler vi eventuelt yderligere oplysninger om dine arbejdsevner fra referencer og sociale medier med henblik på en vurdering af dine kompetencer og erfaringer i relation til den pågældende stilling. På grundlag af alle disse oplysninger udarbejder vi en profil, som vi registrerer og opbevarer i en periode på 6 måneder.

Formålet med ovennævnte behandling af dine personoplysninger er en vurdering af dine kompetencer i forhold til det konkrete opslag hos virksomheden/organisationen, du har søgt ansættelse hos, samt i forhold til fremtidige stillinger.

Dine oplysninger i dette spørgeskema kan blive omfattet af en automatisk afgørelse, herunder profilering. Logikken bag denne afgørelse er brug af saglige kriterier, som gør det muligt at finde frem til de registrerede, som har de kompetencer, som søges til den pågældende stilling.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Dit samtykke til de ovennævnte behandlinger af dine oplysninger kan til enhver tid tilbagekaldes med det resultat, at registreringen af oplysningerne slettes. Tilbagekaldelse kan ske ved henvendelse til den dataansvarlige.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i en periode på 6 måneder og derefter slettet.

Det er frivilligt at besvare de stillede spørgsmål, men undlader du at besvare spørgsmålene, bevirker det, at den dataansvarlige ikke vil være i stand til at vurdere din kompetence på den forudsatte måde.

Arbejder du struktureret, er serviceminded, og møder du på arbejdet med et smil på læben? Så søger vi netop nu et nyt hold studentermedhjælpere til vores Accounting afdeling i Kgs. Lyngby. 

Newsec - tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af tjenester inden for ejendomsforvaltning og rådgivning. Vi har en lang tradition for ansættelse af studentermedhjælpere, og da vores nuværende hold skal tilbage på skolebænken, søger vi et nyt hold på 4-5 fuldtids studentermedhjælpere.

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes højt. Vi kan tilbyde dig forskellige administrative opgaver inden for administration, bogholderi og fakturahåndtering i en afdeling med 16 kolleger, hvor der er højt til loftet og et godt sammenhold. 

Opgaver kunne bl.a. være:

 • Postsortering og scanning
 • Bogføring 
 • Digital dokumentarkivering
 • Diverse journaliseringer
 • Diverse ad hoc opgaver
 • Vi forstiller os, at du: 

 • Netop har afsluttet en gymnasial uddannelse 
 • Arbejder selvstændigt, struktureret og ikke er bange for rutinearbejde
 • Er serviceminded og klar på at hjælpe dine kollegaer
 • Er loyal, social og i godt humør
 • Har lyst til at være en del af et fællesskab
 • Vi forventer, at du kan starte 1. juli 2021, hvor der vil være 1 måneds oplæring sammen med det nuværende hold af studentermedhjælpere. 

  Hvad bliver du en del af hos Newsec?

  Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet "Passion for Colleagues and Clients", hvor vi tror på, at glade medarbejdere betyder tilfredse kunder. Vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv.

  Vi vægter ekspertise, integritet og innovation højt i målet om at skabe ét Newsec, hvor samarbejde på tværs af organisationen er altafgørende for den udviklende rejse, vi er på.

  Vi synes selv, at vi har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder både personligt og professionelt, og selvom vores hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov og vi møder hinanden med et smil.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Er du blevet nysgerrig, i tvivl eller vil du bare gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Nanna Rex Pedersen på NRP@newsec.dk eller 20 57 57 54.

  Send din ansøgning allerede i dag via linket. Vi læser og behandler ansøgningerne løbende.

  Tip en venAndre stillinger


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.