Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Analyse, budget og controlling i Østjyllands Politi

Aarhus, Østjyllands Politi

Du vil understøtte afdelingens opgaveløsning vedrørende udarbejdelse af økonomiske analyser og prognoser, månedlige budgetopfølgninger samt medvirke til udarbejdelse af ledelsesinformation, herunder kriminalitetsstatistikker og understøtte med data til generelle styringsværktøjer.

Der vil være mulighed for siddemandsoplæring i den første periode fra dine kollegaer ud fra koncepter for opgaveløsningen. Derudover vil der være en løbende sparring fagligt samt et kollegialt fælleskab blandt alle i Analyse, budget og controlling, samt ikke mindst en høj grad af selvstændighed og planlægning i forhold til opgavernes udførelse hos den enkelte.

Du vil få et solidt indblik i fagligt relevant arbejde, hvor du vil komme til at arbejde i en enhed der behandler mange forskelligartede data i forskellige systemer, og hvor du får rig mulighed for at udvikle dine it-mæssige færdigheder, samt din personlige udvikling i øvrigt.

Din daglige gang vil være på Politigården i Aarhus, hvor du vil samarbejde tæt med resten af medarbejderne i Analyse, budget og controlling.

OM DIG
Profilen vi søger er i gang med en økonomisk uddannelse. Du er analytisk og har sans for detaljer og stor arbejdskapacitet. Vi forventer, at du agter at påbegynde kandidatstudiet, og derfor som minimum har 2 år tilbage af studiet. Det vil være en klar fordel, hvis du er avanceret bruger af Excel. Din baggrund er f.eks. HA på 2. el. 3. år eller lign.

Ansættelsesforhold
Du ansættes med en ugentlig arbejdstid på 15 timer. Arbejdstiden tilrettelægges dog efter aftale, og vi er selvfølgelige fleksible i forhold til eksamener mv.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Østjyllands Politi med tjenestested på Ridderstræde 1, 8000 Aarhus C.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at denne kan opretholdes under hele din ansættelse.

Tiltrædelse i stillingerne vil ske efter nærmere aftale – forventet 1. august 2021.

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 16.

Kontakt
Har du spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til specialkonsulent Niels Henrik Næsselund på telefon 3043 3754 Økonomichef John Lautrup på telefon 2269 1002.

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV og relevant dokumentation, herunder indskrivningsbekræftelse på dit studie.

Når du ansøger om en stilling ved politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 11. april 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.