Studentermedhjælpere til Digitalisering på Det Kgl. Bibliotek

Studentermedhjælpere til Digitalisering på Det Kgl. Bibliotek 
 
Ansøgningsfrist 25-02-2018 
 
Studentermedhjælpere til Digitalisering på Det Kgl. Bibliotek 
 
Det Kgl. Bibliotek søger et antal studenter til Digitaliseringsafdelingen, som håndterer digitaliseringsopgaver for Det Kgl. Biblioteks egne samlinger og for andre kulturinstitutioner. 
 
Stillingerne er ledige til besættelse snarest muligt. 
 
For at komme i betragtning til en af stillingerne skal du være aktivt studerende ved en lang- eller mellemlang videregående uddannelse, og vi forestiller os, at du har et par år tilbage af dit studie. 
 
Dine arbejdsopgaver 
Din opgave vil bestå i at skanne og kvalitetssikre forskellige materialetyper med henblik på elektronisk publicering. Du vil blive oplært til at kunne betjene forskellige typer af skannere og reproduktionsudstyr og i de processer, som er nødvendige for at gennemføre opgaven, såsom lettere billedredigering. 
 
Dine kvalifikationer 
Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer: 
 
Du skal være effektiv og kvalitetsbevidst samt indstillet på, at arbejdet kan være ensformigt. 
Du skal have udpræget ordenssans og være i stand til at arbejde selvstændigt. 
Du skal være omhyggelig og forsigtig ved håndtering af skrøbeligt materiale.  
Du skal være pligtopfyldende. 
Du skal beherske dansk på et rimeligt niveau. 
Du skal have kendskab til IT. 
 
 
Arbejdstid 
Stillingerne er normeret til minimum 12 timer ugentligt. Vagter kan placeres på hverdage mellem 8:00 og 19:00.  
 
Løn 
Ansættelse sker i henholdt til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer ­- Det Statslige Område ­- (OAO-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.  
 
Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 
 
Ansøgning 
Du søger elektronisk ved at klikke på knappen "Søg Stillingen" allernederst i stillingsopslaget på Det Kgl. Biblioteks hjemmeside på http://www.kb.dk/da/kb/jobs/. Du vedhæfter din ansøgning samt dokumentation fra dit studiested, der viser at du er aktiv studerende. Ansøgningen skal være modtaget senest søndag den 25. februar 2018. 
 
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til koordinator Anne-Marie Schiøttz 9132 4391 eller e-mail amsc@kb.dk  
 
Alle interesserede uanset alder, køn religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.  
 
Om Digitaliseringsafdelingen 
Det Kgl. Biblioteks digitaliseringsafdeling beskæftiger seks faste medarbejdere, en leder og op til 25 studerende, der hvert år digitaliserer 1,5 - 3 millioner bogsider, fotos, dokumenter og kort. Afdelingen har adresse på Lergravsvej på Amager og udfører primært opgaver for Det Kgl. Bibliotek. Digitaliseringen foregår på high-end dokumentscannere og forskellige former for fotografisk udstyr.  
 
Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek. 800 medarbejdere er optaget af at bevare og formidle kulturarv og sikre viden til uddannelse, forskning, oplysning og oplevelse. Et bredt publikum besøger hver dag Det Kgl. Biblioteks mange betjeningssteder, og endnu flere benytter de digitale kanaler og services. Biblioteket hører under Kulturministeriet og omsætter årligt for 650 mio. kr.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomisk Afdeling

København
Økonomi- og Indenrigsministeriet søger studenter til kontoret for Konjunktur Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælp søges til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

København
Vil du være med til at sikre registrering af metadata på nyere danske film? Så er den ledige stilling i afdelingen Arkiver & Digitalisering måske noget for dig. Vi er en dynamisk afdeling med ca. 20 ansatte, der blandt andet har stort fokus på digit...