Studentermedhjælpere til KUB Søndre Campus

Studentermedhjælpere til KUB Søndre Campus 
 
Det Kgl. Bibliotek søger en eller flere studentermedhjælpere til Københavns Universitetsbiblioteks (KUB) betjeningssteder på Søndre Campus. Stillingerne er ledige til besættelse snarest muligt, og arbejdstiden er på 8-10 timers ugentlig arbejde.  
 
KUB Søndre Campus bibliotek er hovedbibliotek for både Det Humanistiske og Det Juridiske Fakultet. Derudover har KUB flere betjeningssteder på Det Humanistiske Fakultet samt Juridisk Videncenter, som har studerende, forskere og undervisere ved Det Juridiske Fakultet som primære målgruppe.  
 
Som en del af KUB betjener bibliotek/videncenter også brugere med anden tilknytning til universitetet, såvel som almindelige borgere.  
 
Arbejdsopgaver 
Der vil især være tale om praktiske, biblioteksrelaterede opgaver; åbning og lukning af bibliotek/videncenter, registrering af bøger og andet materiale, ekspedering af bestillinger m.m. Derudover vil anden publikumsbetjening – inkl. aften- og weekendvagter – præge arbejdet.  
 
Ved Juridisk Videncenter vil udstedelse af studiedokumentation til studerende ved Det juridiske fakultet også være en af de centrale arbejdsopgaver. 
 
Dine kvalifikationer 
For at kunne søge stillingen skal du være aktivt studerende ved et universitet eller en anden højere læreanstalt. 
 
Herudover forventer vi: 
at du er imødekommende og indstillet på at servicere KUBs brugere. 
at du er fleksibel og frisk på rutineprægede arbejdsopgaver, så vel som ad hoc-opgaver. 
at du føler dig hjemme i it-verdenen på brugerniveau og hurtigt kan sætte dig ind i nyt software. 
 
Det er desuden en fordel, at du har sans for orden og kan fungere godt i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Og så håber vi, at du har humoristisk sans og kan finde opgaverne interessante og spændende.  
 
Løn  
Ansættelse vil ske som studentermedhjælp i henhold til Finansministeriets organisationsaftale med HK/SKAT. 
 
Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest.  
 
Ansøgning 
Du søger elektronisk ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” allernederst i stillingsopslaget på Det Kgl. Biblioteks hjemmeside http://www.kb.dk/da/kb/jobs. Du bedes vedhæfte din ansøgning og dokumentation for uddannelse og relevant erfaring. 
 
Ansøgningen skal være modtaget senest den 23. februar 2018. Samtaler forventes afholdt uge 9. 
Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge. 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Jeanette Juel Larsen + 45 35 32 33 06 / +45 91 32 41 00 / jnh@kb.dk. 
 
Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek. 800 medarbejdere er optaget af at bevare og formidle kulturarv og sikre viden til uddannelse, forskning, oplysning og oplevelse. Et bredt publikum besøger hver dag Det Kgl. Biblioteks mange betjeningssteder, og endnu flere benytter de digitale kanaler og services. Biblioteket hører under Kulturministeriet og omsætter årligt for 650 mio. kr.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Studentermedhjælper til Cykelprogrammet i Teknik- og Miljøforvaltningen

Mobilitet

Har du lyst til at bidrage til det generelle arbejde inden for cykelindsatsen? Så tilbyder vi en spændende stilling som studentermedhjælper med medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for mange københavnere. København er kendt vidt og b...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Studentermedhjælper til Cykelprogrammet i Teknik- og Miljøforvaltningen

Mobilitet

Har du lyst til at bidrage til det generelle arbejde inden for cykelindsatsen? Så tilbyder vi en spændende stilling som studentermedhjælper med medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for mange københavnere. København er kendt vidt og b...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant

Det Kgl. Bibliotek

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant Det Kgl. Bibliotek søger en studentermedhjælper til Bookingen i Kulturafdelingen. Stillingen er på ca. 7 timer om ugen, og den er ledige til besættelse snarest muligt. For at komme i betr...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura

Jura

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura Motiveres du af at arbejde i et dynamisk miljø i en stor juridisk afdeling, og har du lyst og evner til at tage aktivt del i vores mangeartede opgaver, så...