Gem job

Studentermedhjælpere til studierelevant arbejde

Studentermedhjælpere til studierelevant arbejde - i HR og Marketing-006STT

Overvejer du et meningsfyldt studierelevant arbejde i en global koncern? 

Drømmer du om, at dit studiearbejde måske kan føre til en international karriere med spændende udfordringer i en kulturel smeltedigel af en arbejdsplads med fokus på innovation og plads til alle, hvor mangfoldighed og indflydelse står højt på agendaen?
Er du kommet godt i gang med dit studie, og har du plads i kalenderen til et halvtidsjob?

… Så bør du se nærmere hér, for vi leder lige nu efter 2 nye studentermedhjælpere!

Vi har rigtig god erfaring med at have studenter ansat. Vi har et godt miljø blandt vores Emerging Professionals, og vi gør alt, hvad vi kan for at skabe rammerne for de første skridt i din karriere.

Gør en forskel - bliv en del af Schneider Electric
Schneider Electric er global specialist i energioptimering. Vi er en innovativ og førende energikoncern, der har stort fokus på klimarigtige løsninger. Vi gør en indsats for at sikre et bæredygtigt samfund med grøn energi, og er i år blevet kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed via det internationalt anerkendte Global 100-indeks. I Danmark er vi 900 ansatte og på verdensplan 130.000 medarbejdere i over 100 lande, der årligt omsætter for 190 mia.kr.

Studentermedhjælpere
Vi har lige nu 2 ledige stillinger. De er beskrevet enkeltvis nedenfor, men fælles for dem er, at du får et meningsfuldt arbejde, der passer til din studieaktivitet - med den nødvendige fleksibilitet. Mange af vores studentermedhjælpere fortsætter direkte i andre jobs hos os - eller i andre virksomheder.

Arbejdstiden aftales individuelt, men er 15-20 timer om ugen.
Du får en god fast timeløn, og du får naturligvis adgang til de samme ting, som dine andre kolleger, f.eks. personaleaktiviteter, kantine, fitnessrum m.v.

Emerging Professionals
Vi rekrutterer medarbejdere i alle aldre og med mange forskellige uddannelser og kompetencer, så du vil opleve stor mangfoldighed til daglig.

Vi rekrutterer ikke kun studenter fra universitetet, men ansætter også mange andre, der skal til at skyde karrieren i gang. For eksempel har vi elektrikerlærlinge, internship-programmer for ingeniører, softwareudviklere og kandidater fra business schools, vi tilbyder Graduate Programs, og har studerende i praktik, der skriver deres opgaver hos os.

Hos Schneider Electric giver vi dig en solid start på din karriere - allerede inden du er færdig med dine studier. Du kan godt glemme alt om kaffebrygning, kopiering og tilsvarende opgaver. Hos os får du et studiejob med stor selvstændighed, ansvar og vigtige opgaver. Og du bliver selvfølgelig en integreret del af dit nye team. Det betyder også, at du hurtigt får en fornemmelse for, hvordan livet efter studiet kunne se ud. 

Vi er i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere, og vi er ofte i dialog med kolleger i andre lande, så du får også rutine i dit business-engelsk.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du:
• Er i den sidste del i dit bachelorforløb - eller har et par år tilbage af din kandidat
• Er selvstændig, moden og ansvarsbevidst
• Har lyst til at lære
• Motiveres af at samarbejde med andre
• Kan begå dig på engelsk - både skriftligt og mundtligt
• Er god til MS Office
• Løser dine opgaver til aftalt deadline

Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor på Lautrupvang 1, 2750 Ballerup.

Specifikt om de to studenterstillinger:

1) Human Resources - den udadvendte og strukturerede koordinator, der elsker kontakt med mange kandidater 
• Rekrutteringsbistand: administrative opgaver, annoncering, kandidatkontakt samt opfølgning på processer, assessment, employer branding samt SoMe.
• Ad hoc HR-opgaver, herunder support til HR-kampagner og projekter.
Du må meget gerne have forudgående erfaring med rekruttering. Du er dygtig skriftligt, og du har erfaring med interviews.

2) Marketing og Kommunikation - den alsidige og eksekverende koordinator
• Koordinere i forbindelse med kampagneplaner
• Assistere ved eksekvering af kampagner og andre marketingaktiviteter
• Håndtere opgaver inden for web, SoMe og nyhedsbreve
• Hjælpe med diverse ad-hoc opgaver

Du har interesse i og forståelse for digital kommunikation og markedsføring, og det er vigtigt, at du er effektiv og fleksibel i forhold til at håndtere de mange forskellige typer af opgaver, der ligger i afdelingen.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.