Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterstudievejleder til Økonomi - Aarhus BSS Studier - Aarhus Universitet (958994)

Studievejledningen inden for Økonomi ved Aarhus BSS Studier søger 1 eller 2 nye studenterstudievejleder, der har lyst til at indgå i vores vejledningsteam. Stillingen er ledig til besættelse i marts. Oplæring vil foregå i marts og april. 
 
Vil du styrke din profil med ansvar og en menneskelig vinkel? Har du lyst at blive udfordret og flytte grænser, personligt såvel som fagligt? Kan du varetage både vejledning af studerende, samt projektkoordinering i en travl hverdag? Vil du lære at navigere i en større organisation, og samtidig opbygge et solidt netværk? 
 
Så er jobbet som studenterstudievejleder noget for dig. 
 
Aarhus BSS Studier  
Aarhus BSS Studier har 75 medarbejdere, fordelt på 5 afdelinger, som arbejder med undervisnings- og eksamensadministration, studievejledning og information, internationalisering, skema-planlægning, studienævnsbetjening, sagsbehandling, kvalitetssikring, akkreditering og ledelsesinformation. Aarhus BSS Studier supporterer fakultetets 6 institutter og indgår i løbende dialog med ledelsen på BSS. 
 
Opgaver og ansvar 
I studievejledningen arbejder vi bl.a. med følgende opgaver: 

  • Vejledning af medstuderende mht. studieplanlægning, studievanskeligheder, merit, udlandsophold, praktik etc. 
  • Vejledning af udvekslingsstuderende 
  • Formidling af nye regler og retningslinjer 
  • Arrangere og afholde informationsmøder og arrangementer af studiemæssig karakter på og udenfor AU - både på dansk og engelsk 
 
Derudover giver jobbet som studenterstudievejleder dig en arbejdsplads, der er placeret centralt på campus, og som er yderst social og fleksibel.  
 
Faglige kvalifikationer 
Det er ikke et krav, at du har særligt kendskab til regler og procedurer osv., dette lærer du gennem et grundigt oplæringsforløb. Til gengæld forventer vi, at du:  
  • er ansvarsbevidst og initiativrig 
  • har gode problemløsnings- og samarbejdsevner 
  • er positiv af sind og udadvendt 
  • behersker engelsk både verbalt og skriftligt 
  • studerer på Økonomi (oecon) eller Politik og Økonomi, minimum have afsluttet tredje semester af din bacheloruddannelse og regner med at være i stillingen i minimum 1 ½ år. 
 
Udover oplæringen vil du komme på en vejlederuddannelse, hvor du vil få værktøjer til og træning i at håndtere forskellige vejledningssituationer.  
 
Ansættelsesvilkår og løn 
Den ugentlige arbejdstid er ca. 9 timer, men du skal være opmærksom på, at arbejdsbelastningen er meget varierende ift. studievejledningens årskalender. I spidsbelastningstider (fx op til semesterstart) er arbejdsbelastningen stor, hvor den til gengæld er mindre i eksamensperioder og ferier. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund samt Foreningen af Danske Lægestuderende. 
 
Arbejdssted  
Arbejdsstedet er Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C. 
 
Spørgsmål og ansøgning 
Der vil blive afholdt samtaler d. 6. marts 2018. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at henvende dig til Studievejledningen (counsellor@econ.au.dk) eller Marie Louise Bro Pold (tlf.: 23119526 - mail: mpold@au.dk).  
 
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 
 
Ansøgningsfrist 
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 25/2/2018 
 
Søg online her http://www.au.dk/om/stillinger/teknisk-administrative-stillinger/stillinger/Vacancy/show/958994/6588/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her