Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterundervisere til laborantuddannelsen

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig?

På Københavns Professionshøjskoles laborantuddannelse søger vi to fagligt stærke og engagerede studerende - en studerende fra laborantuddannelsen og en studerende fra professionsbacheloruddannelsen (PB) i laboratorieteknologi - der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens laborant.

Rollen som studenterunderviser
Du skal undervise på 1. semester, hvor du selvstændig skal planlægge undervisningen og varetage selvstændige undervisningsopgaver. Du skal forvente både at kunne undervise alene og sammen med andre.

Din rolle som underviser er særlig på den måde, at du er i øjenhøjde med dine studerende, fordi du for nylig selv har været dér, hvor de er nu. Du kan derfor sætte dig ind i, hvad der er svært, og du kan forstå deres refleksioner.

Du får tilknyttet en underviser som kontaktperson. Inden du for første gang træder ind i din rolle, vil du blive introduceret til de undervisningsopgaver, som du skal varetage, og som led i din introduktion, kommer du til at deltage på et kursus for studenterundervisere, hvor der er fokus på, hvordan man tilrettelægger den gode undervisning. Den undervisning du varetager, bliver evalueret på lige fod med vores øvrige undervisning.

Dine konkrete undervisningsopgaver bliver:

  • Forberedelse med de studerende forud for øvelser i laboratoriet
  • Efterbehandling og resultater efter laboratorieøvelser
  • Hjælp til opgaveregning og beregninger
  • Hjælp til brug af lommeregner og simpel Excel.
Du vil i samarbejde med kontaktpersonen skulle planlægge undervisningen, der primært vil have karakter af korte faglige oplæg og regnetimer.

Undervisningen vil foregå i hold af ca. 25 studerende.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • har bestået 1. og 2. semester af uddannelsen eller er i gang med en PB i laboratorieteknologi og er en faglig stærk og engageret studerende. Vi søger både en laborantstuderende og en studerende fra PB i laboratorieteknologi.
  • har lyst til og talent for at formidle din faglige viden og dit engagement – evt. har du allerede erfaring med undervisning eller med mundtlig formidling
  • evt. har kendskab til professionspraksis på din uddannelse ud over dét, som man kan forvente af dig som studerende
  • kan lide at samarbejde og trives godt med at være flere om at nå et mål sammen.
Vi tilbyder
Som studenterunderviser får du:

  • en unik mulighed for at indgå i et fagligt fællesskab, hvor du inspireres og udfordres ved at udvikle egen undervisning – de, der lærer mest, er de, der selv underviser i stoffet
  • mulighed for at udvikle dine formidlingskompetencer.
Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som studenterunderviser i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Du aflønnes på Sats IV, hvor timelønnen p.t. udgør 216,42 kr. Ved konfrontationstimer tillægges 40 min. forberedelse. Samlet løn pr. konfrontationstime udgør 360,70 kr. Du optjener 12,5 % i feriepenge.

Ansættelse er med start 1. september 2020 eller hurtigst muligt efter aftale.

Arbejdets omfang kan variere, men anslås at være omkring 30 timer pr. semester. Vi vil bestræbe os på, at timerne så vidt muligt ligger uden for den tid, hvor du selv har undervisning.

Arbejdsstedet er Laborantuddannelsen, Sigurdsgade 26, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Institutchef og konstitueret uddannelsesleder Anette Kjeldal Lausten, tlf. 5163 2410.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest søndag den 12. juli 2020. Grundet sommerferie, vil vi læse alle ansøgninger i starten af august.

Vi forventer at afholde samtale i uge 34 eller 35.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.